10stk Justerbar Farvet Kridt Indehaveren Klip med Hårdt Opbevaring Sag for Lærere, Børn, Børn, Skole-Hjem Forsyninger

Detaljer:

10 stykker kridt indehavere (5 farver) i pakken, og der er et lager tilfældet for dig, at gemme kridt indehavere, bekvemt for dig at sætte alle kridt indehavere sammen, og holde dem på rette sted; (Bemærk: kridt er ikke inkluderet i prisen)

5 smukke farver (blå, pink, rød, grøn, gul) er har en stor appel til børn til at tegne og bruge

Disse kridt indehavere er let at bruge.Tryk på toppen og sæt kridt i, som vil holde kridt på plads

Brug disse kridt indehavere, der effektivt kan beskytte dine hænder fra direkte kontakt med kridt undgå udtørring og revner, også for at undgå, at barnet sættes af kridt i munden

Lavet af høj kvalitet, miljøvenlig plast, ikke-giftige og smagløs, er heller ikke let at bryde, og det kan lang tids brug ikke er brudt

Tips:

1. Disse kridt indehavere ikke automatisk.Du er nødt til at trykke på toppen og trækker kalken ud manuelt.

2. Hvis et stykke pauser og sidder fast i holderen, kan du indsætte et lille objekt (gerne holde fast i hullet over, og stak stykke kridt, vil komme helt ud.

3. Hvis du bruger kridt i dit daglige liv.Tillid til mig.Disse kridt indehavere vil være flere, der ofte anvendes, end du nogensinde troede.

Specifikation:

Materiale: plastik

Størrelse: 9,5 x 1,5 cm/3.74 x 0.59 tommer

Anbefales til diameter i 8mm-10.3 mm / 0.31 tommer-0.41 tommer

Farver: blå, pink, rød, grøn, gul

Package:

10 x Kridt indehavere

Betaling >>

1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT og alle større Kreditkort via en sikker betaling processor ESCROW.

2. Betaling skal ske inden 5 dage efter bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter bestilling, bedes du vente et par minutter, og prøv igen.

Forsendelse >>

1. Ordren vil blive leveret inden 4 hverdage, efter fuld betaling er afviklet.

2. Vi kun leveres til bekræftet ordre-adresse, så sørg for, at din ordre adresse er den samme som din leveringsadresse.

3. Service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

4. Hvis du ikke modtage din forsendelse i gang, bedes du Kontakte Os, før du åbner tvist , vi wil check problemet, og give dig løsning i 24 timer.

Garanti >>

1. 6 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).

2. Defekte varer skal returneres inden for garantiperioden, skal Du fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.

Retur & Refusion >>

1. Hvis varen er defekt, køber skal kontakte os inden du returnerer produktet.

2. Hvis køber ønsker ikke at returnere varen, vi vil foretage en hel eller delvis refusion baseret på den detaljerede situation.

Feedback >>

Vi forsøger vores bedste for at give vores kunder en glad shopping oplevelse.Kontakt Os for at løse dine problemer, før du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan give dig en løsning så hurtigt som muligt.

Tags: store kridt, pen, gave noel, gave lærer, kridt pastel, rtklm box, kridt skrædder, master kridt indehaver, skole lærer, Kridt, tavle til kridt indehaver.

• Package Mængde: 10 Penne/Box
  • Pakning: 10stk/sæt