Led-3D-Nat Lys Spille Basketball B-Mønster Figur Nightlight for Barnets Soveværelse Indretning bordlampe 16 Farve med fjernbetjening
kr275.62

Funktioner:

● 16 skift Farver: rød, grøn, blå, gul, cyan, lilla og hvid

● Tryk på Mode: tryk på tryk på knappen én gang for at ændre en farve, hvis tryk på 8 gange, de farver, der vil blive ændret automatisk.Hold nede i 2 sekunder for at slukke.

● Mere fjerntliggende Control Mode: Fjernbetjening med tænd/Sluk, 16 farver, justerbar lysstyrke, blitz-tilstand, glat tilstand.

●Lavt forbrug,vil ikke være varm efter lang tid på at arbejde, lyskilde bruger høj kvalitet LED, lys er blød og ensartet, ikke blændende, ikke-flimmer, der blev vundet///'t ondt i øjnene.

●Udbredt i forskellige miljø, som dekorative lys til hjemmet, soveværelse, børneværelse, stue, bar, butik, Cafe, restaurant, fest, klub og hvor du vil.Eller som gave ideer eller gadgets til børn.

Specifikation:

lys panel materiale: optisk akryl

Power bruge: 0.012 kw.h/24 timer

LED levetid: 10000hours

Strømforbrug:0,5 W

Spænding: 5V

Lys farve: Rød, Grøn, Blå, Gul, Cyan, Lilla, Hvid (kan én fast farve eller 16 farve, gradvis skiftende)

Forbrug: 3W

Strømforsyning: Ved tilslutning af USB-interface eller ved hjælp af 3*AA-batterier(ikke inkluderet)

pakke størrelse: 22cm*16cm*6cm

Pakken indeholder:

1* Optisk akryl panel, størrelse på 200*150*4mm

1* Lampe ABS Base(Sort base/Revnet base) størrelse:φ85*40mm

1* Remote control

1* Micro USB-kabel længde: 1m

1* brugervejledning

BEMÆRK:

Fjern den beskyttende overflade folie før brug.

Tags: læselampe i seng usb, nano vtx, led lampe, bordlampe, boot blonder, 3d basketball lampe, lampe kærlighed, bedsid lampe, basketball soveværelse, harpiks lampe figur.

• Elproduktion: Touch
  • Spænding: 5V