12Pcs Gel Magnetiske Knapper Montering Dia 12.7x6.2 MmWhite yrelsen NdFeB Magnet Super Stærk Neodym Magnet Holding

Beskrivelse

De farverige magneter kan bruges til undervisning i displayet på tavlen, kontorartikler, spil til børn, glat touch og let at bruge.

Dimensioner: Diameter på 12,7*6,2 mm, med NdFeB magnet størrelse Dia. 11*5 mm

Farve: 8 farve-indstillinger, som vist nedenfor

Tolerancer: ±0.004" (+/-0.1 mm)

Max Drift Temp: 176ºF (80ºC)

Magnetisering Retning: Aksial (Polakker på Flade Ender)

Materiale: Ferrit + Plast

Belægning/Coating: N/A

Mærke: HMME

Andre: Alle magneter gået QC(Br.Flux.Dimensioner) og 24-Timers Salt Spray Test.

Bemærk:

Disse er meget stærke magneter med høj trækkraft, selv størrelsen er ikke så "stor".De magneter, der kan forårsage skade, når to magneter, der kommer sammen.Disse er IKKE toy magneter, skal du holde dem væk fra børn.

Om Forsendelse

Vi leverer gratis forsendelse for de fleste af de produkter,.Nogle af dem er med økonomi forsendelse og nogle af dem er med hurtig fragt.

For økonomi forsendelse, der er mange muligheder, herunder Smartboardskolen.dk Standard Shipping, ePacket, Korea Indlæg, POS Malaysia, Særlig Linje Yanwen, osv.De fleste af de pakker, som kan leveres inden for 10-35 dage, men for nogle lande, økonomi forsendelse kan tage op til 60 dage (Brasilien kan tage 90 dage).Tøv ikke med at kontakte os hvis vi kan være til nogen hjælp.

For hurtig forsendelse, FedEx IE&IP, Saver UPS&Fremskyndet, DHL, DPEX er for det meste bruges.Smartboardskolen.dk Premium Forsendelse, EMS, Jodle, SF Express er også tilgængelige.Hurtig forsendelse tager normalt 4-12 dage for levering.

Efter Salg og Feedbacks

Bedes forlade os 5-stjernede DSR bedømmelser, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Din feedback er meget vigtig for os, og vi håber du kunne forlade os en positiv feedback.Vi ville efterlade dig en god feedback, også.

Hvis der er noget problem med de logistik, eller produkter, så sørg for at kontakte os inden de forlader negative feedbacks.Vi har fuldstændig aftersales-service-system til din rådighed hele tiden.

Der er altid en måde at løse et problem ved kommunikation og gensidig forståelse.Du kan kontakte os på nedenstående måder:

A. Via Smartboardskolen.dk Besked eller For Beskeder

B. Via Trade Manager

C. Via e-Mails eller andre kontakter

Vi giver 30-Dages ubetinget vende tilbage til refusion, service, garanti, selv varen ankom i perfekt stand.

SHOPPING MED OS, SHOPPING MED INGEN RISIKO!

Tags: magnet form, skolen tegn, 1000kg magnet, neo magnet, neodym magnet brocher, hp printer toner, neodym magnet søg, kalender sticky, stor magnet, bar neodym-magnet.

• Form: Magnetisk Pot
  • farve: Rød Sort Grøn Hvid Blå Lilla Orange Gul