TFY Universal Bil siderude Baby solsejl - Beskytter Dine Børn mod Solen Brænde - Enkelt Lag Design - 2 stykker
kr115.54

TFY Universal Bil siderude solsejl - Beskytter Dine Børn mod Solen Brænde - Enkelt Lag Design - Maksimal Synlighed - Passer til de Fleste af Køretøjet, Jeep, Ford, Chevrolet, Buick, Audi, BMW, Honda, Mazda, Nissan og Andre - 2 Stykker (Kurvede Vindue) Beskrivelse SMARTE DESIGN.Enkelt mesh-lag Parasoller beskytte passagererne mod blænding og solskoldning, mens de stadig bevarer vinduets gennemsigtighed for passager naturskøn.WINDOWS KAN HÆVES OG SÆNKES, NÅR PARASOLLER ER I BRUG.MEGET LET AT INSTALLERE.Parasoller blot at glide over den øverste halvdel af åbne døre og holdes på plads, når dørene er lukkede.Parasoller kan være let furled og sikret til opbevaring, når den ikke er i brug.HOLDBAR.Fremstillet af slidstærk, let stretch.UNIVERSAL MONTERING.Velegnet til de fleste bilmodeller med bageste sideruder mellem 25" og 45" W, og op til 18" H. Fragt Vi afsendes typisk indenfor 72 timer efter modtagelse af betaling.Vi leverer denne vare via ePacket at Usa, storbritannien og Australien eller Kina Post til hele verden. (Bemærk venligst: Kun skib fra Kina) vil Vi IKKE skibet til APO/ Militær-adresser.Vi er IKKE ansvarlige for eventuelle Told Gebyr, Told forsinkelser eller Import Skat.Returret Hvis en vare, du modtager, viser sig at være uegnet til dine krav, kan du returnere at varen er i god stand, senest 14 dage efter at have modtaget det.Du skal blot kontakte os via Smartboardskolen.dk besked, for instruktioner på at returnere varen til vores lager.Vi vil refundere købsprisen på vores modtagelse af den returnerede vare. (Bemærk: Købere er ansvarlig for at vende tilbage forsendelsesomkostninger på uønskede elementer) Vi kontrollerer alle varer inden afsendelse.Men, hvis du skulle modtage en vare er beskadiget eller ikke-fungerende tilstand, bedes du kontakte os via Smartboardskolen.dk besked til rapport, den er beskadiget eller ikke-arbejdende element.Når vi har kontrolleret, at det problem, vi kan give instruktioner om returnering af beskadigede eller ikke-arbejdende varen til vores lager, og vi vil sende dig en erstatning.Vi vil refundere du returforsendelsesomkostninger af beskadigede eller ikke-arbejdende emner i Dette produkt er omfattet af en 3 måneders garanti fra producenten.Hvis dit produkt bør trænger til et serviceeftersyn inden for de første 3 måneder af ejerskab, så kontakt os og vi vil give anvisninger på, hvordan for at opnå garanti service. (Bemærk: Købere er ansvarlig for at vende tilbage forsendelsesomkostninger.)

sunmesh35_s

Flere Produkter Fra Denne Kategori.

Tags: kindl indehaver, tfy sports armband, tfy sikkerhed strop, tfy rem ipad, tfy iphone håndled, iman bil tablet, telefonen shade 45 tfy, tfy stropper, kindl tablet, tfy beskyttende etui.

• Type: Kofanger
  • Mærke: TFY