12V Opvarmet Bil sædebetræk Kappe på Bilens Sæde Varme Universal Bil Dække autostol autostol Varme

Pakke Inkluderet: (Valgfri)

Mulighed #1: 1X Pladsen Varme Pad (Sort/ Grå/ Kaffe)

Mulighed #2: 1X Forreste Sæde Cover (Sort/ Grå/ Kaffe)

Mulighed #3: 1X Bageste Sæde Cover (Sort/ Grå/ Kaffe)

#1 Pladsen Varme Pad

Størrelse:45cm*45cm

Interface: ASB 2A

Materiale: Krystal Hamp

Funktioner: Hurtig og ensartet varme、Auto konstant temperatur、Overbelastning sikker beskyttelse、Blokeringsfri design、Åndbar fabri、slidstærke og holdbare

Anvendelse: Universal, passer til enhver scene

#2 Forreste Sæde Cover

Interface: Cigarettænder

7 Justerbar Temperatur: 40℃, 45℃, 50℃, 55℃, 60℃, 65℃, 70℃

Tid Kontrol: Ingen Timing(00), 15min, 30min, 45min, 50min, 60min, 90min

Features: 7 temperaturer justerbar、Digital vise、Hurtig og ensartet varme、Overbelastning sikker beskyttelse、Blokeringsfri design、Åndbar fabri、slidstærke og holdbare

Anvendelse: Universal Bil

#3 Rear Seat Cover

Interface: Cigarettænder

Materiale: Krystal Hamp

Justerbar Temperatur Tilstand: Lav Tilstand(LO, 45℃ Konstant TEMP)/ High-Tilstand(HI, 55℃ Konstant TEMP)

Funktioner: Temperaturer justerbar、Hurtig og ensartet varme、Overbelastning sikker beskyttelse、Blokeringsfri design、Åndbar fabri、slidstærke og holdbare

Anvendelse: Universal Bil

Bemærk:

1. Bemærk, at 1-3cm fejl på grund af manuel måling og sørg for, at du ikke har noget imod, før du bestiller.

2.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.Forstå venligst, tak!

/ Om /

On - Time Levering til dig Fuld refusion, hvis produktet ikke er modtaget i garanteret leveringstid

Længere Beskyttelse 15 dag mere beskyttelse efter for færdiggørelse

Returnerer Ekstra Returnere enhver vare,er det kun dem, der er i perfekt stand

Garanteret Kvalitet Garanteret Kvalitet eller Fuld tilbagebetaling

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.

Tags: gasolin varmelegeme, spædbarn af sædebetræk protector, stol bil varme, chevron sædebetræk biler, bmw f22 spoiler, dække sæde, el-biler, luksus bil sædebetræk rover, cape kappe, bil dække sæde sæt.

• Mærke: Audew
  • Element Vægt: 400g