Søde Termisk Frokost Max Læk-Bevis Rustfrit Stål Bento Box Børn Bærbare Picnic-Skole-Mad Måltid Container Box Madkasse
kr79.70 kr63.76

Søde Termisk Frokost Max Læk-Bevis Rustfrit Stål Bento Box Børn Bærbare Picnic-Skole-Mad Måltid Container Box Madkasse

0 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
  • Status:På lager
  • Produktkode:s1255

Søde Termisk Frokost Max Læk-Bevis Rustfrit Stål Bento Box Børn Bærbare Picnic-Skole-Mad Måltid Container Box Madkasse

Min kære ven , velkommen til at besøge os .Vi er altid her for dig !

Hvis du er interesseret i produktet , er du velkommen til at tage det .

Levering og høj kvalitet er vores langsigtede persuit .

Noget uklart ,så tøv ikke med at kontakte os .Vi vil gøre vores bedste bedste bedste for dig !

Mange tak !

Adon Ren

Beskrivelse:

Betaling

Vi accepterer Escrow.Hvis du har brug for til at betale på andre måder, bedes du kontakte os via e-mail eller online TradeManager.Inden betaling, skal du dobbelttjekke din leverance oplysninger: adresse, navn, postnummer, telefon numre etc.

Returret

Hvis du ikke er tilfreds med, hvad du køber, kan du sende den tilbage i original emballage indenfor 7 dage.Vi vil refundere dine penge.Vi kan tilbyde refusion, og anmodning om refusion er kun tilgængelig anmodninger inden for en uge, efter at pakken er modtaget & returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget.

Vi tilbyder 100% refusion, hvis varen er brudt før ankomst, alt du skal gøre er at sende os den klare billeder, for at vise at det er brudt.Defekt situation skal blive bemærket inden for 7 dage efter modtagelsen.

Bemærk lad ikke negative feedback til os , hvis du ikke er tilfreds med varen, er du velkommen til at kontakte os.Vi vil svare inden for 24 timer til at løse de problemer, endda tilbyde fuld refundering af købsprisen til dig.men forsendelsesomkostninger skal være betales af køber.Tak!

Forsendelse

Normalt giver vi Gratis Fragt via Kina Post Air Mail.Det er billigere, men langsommere.Vi vil levere de elementer, der i løbet af 3 arbejdsdage (med undtagelse af weekender) efter betaling comfirmation .Parcel tager 1-4 uger at nå frem til dig.Leveringstiden afhænger af de omgivelser.Fjerntliggende lande og strenge Told-e.g.Brasilien) vil gøre det længere tid end 4 uger, skal du være tålmodig.Hvis du ikke kan vente så længe, kan du vælge andre shipping metoder, som EMS/ FedEx/ UPS/ DHL.

Nu er Kina Post Air Mail acceptere pakker, til de fleste lande,Hvis dit land ikke er på listen, bedes du kontakte os, vil vi hjælpe dig med at vælge den bedste shipping måde .

Bemærk : For eventuelle Presserende ordre, eller du skal kombinere forsendelse, bedes du kontakte os for at ændre shipping måde ved at Udtrykke, at vi vil finde den bedste løsning til at gemme dine udgifter.

Feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, kan du hjælpe til at forlade "Positiv Feedback" og "5 Perfekt Stjerner", når ordren er modtaget, og vi vil gøre det samme for dig.

Tak for shopping her .Ønsker du have en god tid her!Kommer snart igen, vi opdaterer nye varer hver dag!

Kontakt Os

Du kan chatte med os for eventuelle spørgsmål via TradeManager, vi vil svare dig snarest .Hvis vi ikke er online, bedes du e-mail os, og vi vil komme tilbage til dig inden 24 timer.

Tags: max frokost termisk, max frokost rustfrit stål, bento box stål, kid madkassen, madpakke til frokost, madkassen stål, madkassen termisk, wall street wolf, max måltid, halloween kirkegård.

  • Note 3: Denne frokost boks kan holde mad varm efter 1 til 2 timer.
  • Materiale: Rustfrit Stål
  • Funktion: Øko-Venligt
  • Form: RUNDE
  • Bemærk: Om størrelsen, skal du tillade 1cm til 2cm fejl.
  • Note 2: Du skal åbne luft-hul, før du åbner dækslet.
  • Levering: Vi sender alle varer med tracking nummer til at spore shipping hele vejen
Yderligere oplysninger