XO Skak Smuk Træ-Puslespil brætspil Familie Sjovt Spiller Tabellen Spil For at Dyrke Børn Spil Uddannelse Legetøj
kr71.43 kr51.41

XO Skak Smuk Træ-Puslespil brætspil Familie Sjovt Spiller Tabellen Spil For at Dyrke Børn Spil Uddannelse Legetøj

0 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
  • Status:På lager
  • Produktkode:s131121

Bullet Punkter:

1、Smukke Udseende: Disse brætspil er indrettet i træ og er egnet til familie spil.Det har et smukt udseende af spillet room dekoration, som kan tilføje elegance til ethvert sofabord.Denne neutrale farve er lavet af massivt gyldne træ, som passer perfekt til indretningen af de enkelte rum.Nyd et spil der ikke kun er sjovt, men også et kunstværk.

2、brætspil: Velegnet for dyrkning af spil til børn, træ-brætspil, den mest glædelige tabel spil for børn, spil, dette unikt designede brætspil giver et godt sted at gemme faste stoffer og krydser, så de er sikre og placeres i et lokale.Bare skub høj kvalitet massivt træ ud og sætte det i for sikker opbevaring.

3、Faktiske Størrelse: Træ-spil, størrelsen er omkring 11,5*11,5 cm*3cm/4.53*4.53*1.18 tommer, og størrelsen af skakbrikker er om 2.5*2.5*2.5 cm/0.98*0.98*0.98 tommer.Størrelsen af 6-årige børn er af høj kvalitet gyldne træ.Dette spil er meget velegnet til små hænder.Størrelsen af spillet og knæ og kors er også ideelle størrelser til voksne hænder!

4、Bringe Glæde Til Alle: Selv 3 skak stykker, dette er et sjovt spil for alle!Dette er et elsket spil spil, meget velegnet til børn og ergoterapi, fordi det Bidrager til at udvikle færdigheder til problemløsning, og strategisk tænkning.

5、Børn Puslespil Spil: Egnet til børn i alderen 8-12 - bord spil, der er egnet til teenagere, tabel spil, der er egnet til små børn, dette unikt designede brætspil giver en praktisk opbevaringsplads for at sikre, snacks og krydser Sikkerhed.Bare glide ned af den høje kvalitet i massivt træ top cover og sætte det inde for sikker opbevaring.

Specifikationer:

Navn: XO Skak

Materiale: lind

Emballage: plast-pakke

Størrelse: cirka 11,5*11,5 cm*3cm/4.53*4.53*1.18 tommer, skak stykker: om 2.5*2.5*2.5 cm/0.98*0.98*0.98 tommer

Vægt: omkring 0,15 KG

Egnet alder: 3-60 år gammel

Packing Liste:

XO Skak*1

Tags: bestyrelsen skak, kunst diy, marmor, træ skakbræt, skak træ -, brætspil playmat, mk7, skak sæt, skakbræt, sagrada bestyrelsen, backgammon i træ.

  • Type: skakbræt
  • Model-Nummer: tabel spil
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Alder: >3 År
  • Materiale: Træ
Yderligere oplysninger