Bopoobo Baby Træ-Bidering Tyggetabletter Silikone Perler 5pc Dyr Rasle Spille Fitnesscenter Klapvogn Toy Sygepleje Vedhæng, Charms Børnesygdomme

Bopoobo 5PC Baby Arch Barnevogn, Tremmeseng Aktivitet Træ-Dyr Brev Dummy Klip Kæde Sut Sut Indehaveren Håndlavet Armbånd Materiale : 1.FDA godkendt 100% Food Grade Træ. 2.BPA-Fri 3.Ingen Phthalater 4.Ingen Bly 5.Ingen Pvc Rengøring Tips : Brug venligst et varmt håndklæde til at tørre før brug.Må ikke vaskes med vand.Mængde : 5 PC Opmærksomhed: 1. Baby navn er 0-4 breve, fri til at tilpasse. 2. Baby navn er 5-7 bogstaver, ekstra $1 USD 3. Baby navn er 8-10 bogstaver, ekstra $2 USD

på verdensplan Barnet vil have ubehag og smerte under vækst af tænder, de vil vælge til at bide i fingrene, græder, for at lette ubehag, dette er ikke korrekt, vi er nødt til at bruge den korrekte brug af gummi-produkter.Baby i hele verden, er ved hjælp af miljøvenlige bidering produkt.

Bemærk : Når du har modtaget din pakke, hvis du har problemer, bedes du kontakte os.

Løsning modul Q:har du et bevis for din dental gel produkter?A: Ja, kære, Vores og silikone produkter er: FDA/ BPA Fri/ EN71-3/ Australske Standard Certifikat......Q:Hvor lang tid tager det for pakken for at være modtaget, når pakken er afsendt?A: DHL/ UPS/ Aramex omkring 8-10 dage.Fedex om 3-5 dage.Smartboardskolen.dk Standard Shipping omkring 25-45days.Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus cirka 45-60days.Q: har du en fabrik?A: Ja, kære, Vi har den mest professionelle dental gelatine-team i Kina, og vi designe og sælge vores egne produkter.Og vi accepterer kundetilpassede produkter, såsom brand tilpasning, baby personalisering tilpasning, produkt tilpasning...Q: Hvornår kan vi modtage pakken?E-pakke: om 25days Hurtig: 8-10 dage Fedex IP: 3-5 dage Smartboardskolen.dk Standard Fragt: om 25dyas Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus: 45-60days Hvis du vide mere om brug og tilpasning af dental gel produkter, kan du altid kontakte os og ser frem til at høre fra dig.Tak skal du have.

Tags: bideringen i stykker træ, baby fitness træ, håndværk træ, u silikone bidering, bopoobo bidering, tomme træ, charme medaljon halskæde, hus telt, bideringen i stykker træ, kina silikone bidering.

• Funktioner: Blød, sikker og ikke-giftige, 100% silikone materiale
  • farve: , Kan du vælge farve du ønsker