Hip Hop Kyokushin Karate Sweatshirts Efteråret Træningsdragter Hætte Trøjer Drenge/piger 3D Børn Hoodie Kyokushin Karate Hættetrøjer

Hånd måling vil have en afvigelse på omkring 1-3cm

BEMÆRK:

1.Størrelse Fejl: Størrelse Chart For Manual Tile Måling,Tillad 1-3cm Fejl (1cm=0.3917 tommer)

2. Farve: Forskellige computer-skærm kan vise forskellige farver, selvom det er den samme farve.Så anbringender, e tillade, at rimelige farve forskel.Tak for din forståelse.

3. Hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for hjælp,plese velkommen til at kontakte os!Vi vil svare så hurtigt som muligt.Tak !

Tags: kyokushinkai karate, cobra kai kid, spædbarn overtøj, cyberpunk jakke, hættetrøje med pentagram, miyagi gøre, barnet drenge træningsdragt, hip hop nødlidende hættetrøje, jakke kyokushin karate, karate kyokushin.

• Hætteklædte: Ja
  • Tykkelse: STANDARD
  • Mærke: aikooki
  • Køn: Børn