Nye Bulldog 20pcs Silikone Baby Bidering fødevaregodkendt Nyfødte Klapvogn Kæde Rasle Tilbehør Sut Attache Spædbarn Brusebad Gave

Materiale: fødevaregodkendt silikone

Størrelse:9mm*88mm

vægt:30g/stk

Package:20pcs / Opp Taske

Anledning: Fødselsdag, Skole, Fest, Ferie Gave

l 100% Ikke-giftige, Ikke BPA, fødevaregodkendt silikone

l Bløde på babyer tandkød og de nye tænder

l Let rengøres med opvaskemiddel og vand.

l Halskæder er godt sensoriske værktøj til at hjælpe barnet i fokus, mens sygepleje

l du kan blandede farver, kan du efterlade en besked med farve/mængde du har brug for i ordre kommentar, og bekræft med os.

Forsendelse :

1.vi har brug for 2-6 dage til at forberede ordren efter betalingen.

2.Russisk køber, venligst forlade os dit fulde navn.

3.Check venligst din adresse, før du fuldfører betalingen.

4. Til hele verden: Kina Post, der er Registreret luftpost, ePacket eller Smartboardskolen.dk Standard Shipping.Normalt er varen vil ankomme inden for 15-60 dage efter levering. (Shipping tid er anslået, men kan ikke garanteres.)

5.hvis du har brug for kombineret forsendelse ved Express (EMS, DHL, FedEx, UPS), vil Vi finde den billige pris for dig!

Varme Tips

Størrelse l : sammenlign Venligst detaljer størrelser med din, skal du tillade, 1-3mm adskiller sig på grund af manuel måling.

l Farve :Som forskellige computere vises farver forskelligt, farven af det faktiske produkt kan afvige en smule fra de ovenstående billeder.Tak for din forståelse.

l Samarbejde : Hvis du ønsker vores langsigtede samarbejde med at få en mere fordelagtig pris .Kontakt os aktive .

l Når du har modtaget varen , uanset hvilke spørgsmål du har,

du er velkommen til at kontakte os .Vi vil gøre vores bedste for at løse dine spørgsmål.

Feedbacks :

Hvis du er tilfreds med vores produkt og service , Venligst forlade os positiv feedback og 5 stjernet anmeldelse !

7093 Silikone Bidering Vedhæng

11408 Silikone Perler

Tags: digital silikone bidering, kage molder, rem toy, jetm, baby silikone bidering bulldog, u silikone bidering, perle silicium, hvidløg kniv, silikone fransk bulldog bidering, baby lanyard.

• Materiale Funktion: Phthalat Fri
  • Aldersgruppe: > 4 måneder