95% Sorte/Guld/Rød Optisk zoom +CCD Reparere en Del af Canon Powershot SX620 HS Digital kamera
kr456.26

95% Sorte/Guld/Rød Optisk zoom +CCD Reparere en Del af Canon Powershot SX620 HS Digital kamera

4 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
  • Status:På lager
  • Produktkode:s15041

En vigtig påmindelse

Følgende salget af digital kamera linse, farve for nye eller ni til nye.Der er fine linjer eller ridser mindre del af det ovenstående, men det påvirker ikke funktionen og brugen af det normale.

For at undgå unødvendige tab for dig, skal du købe omhyggeligt!!!Når du placerer en ordre, der anses for at have accepteret det faktum, at vi har nævnt ovenfor, vil vi ikke bære noget ansvar.

Transaktion integritet, tak

Du er velkommen til at visity nogen af mine andre elementer,køb 10 eller mere,bedes du kontakte os,vil Vi give dig en ny discount pris.

Vi er specialiserede i et bredt udvalg af digitale kamera og camcorder tilbehør:LCD-Skærm/Display,Linse,LCD - /Shutter flex kabel-Gear,og andre reparation reservedele.

Der er flere produkter, der ikke er opført,Hvis du har brug for til at købe andet tilbehør,bedes du kontakte os.

Vores fordele: Kvalitet;Mest konkurrencedygtige pri, Hurtig og service af høj kvalitet.

Vi accepterer Alipay,TT,Western Union,Moneygram osv.Vær venlig at vælge den mest bekvemme måde for dig.

Varen vil blive sendt inden for 2 arbejdsdage efter at have modtaget en godkendt betaling,men normalt den næste arbejdsdag efter betaling,vil Varen blive afsendt med anbefalet air mail med tracking service.

Normalt,vil det tage 7-20 arbejdsdage for levering.

Som vi alle ved,at international shipping tid er altid ude af kontrol,især told-processen er kompleks og uforudsigelig,Men vi vil blive sendt så hurtigt som muligt,vil vi sende varen inden for visse biz dage som lovet i vores oversigt.Efter udstedelsen af varer,vil vi have et tracking nummer Tilføje til din købe elementet.Hvis du ikke modtager den vare i lang tid,så tjek dit lokale posthus eller kontakt os.

Importafgifter,skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er de køber, er ansvar.

Alle varer vil blive afsendt som gaver for at minimere told.

Yout 100% tilfredshed er vores formål,Hvis du har noget at klage,Bedes du kontakte mig via e-Mail.Jeg vil svare dig så hurtigt som muligt(bemærk allow1_2 arbejdsdage for svar).Vi er glade for at løse problemet,skal du undgå at efterlade Netural eller Negativ Feedback, og 1,2,3 lav score.Forlader negativ eller neutral feedback ikke hjælpe med at løse problemet.

Hvis du kan tilfredse med vores producst og vores service,kan du efterlade os positiv feedback og 5 score DSR,ville Vi være meget taknemmelig!

Vi giver vores kunder vith kvalitetssikrede produkter og hurtig service.Alle dele er testet fungerer godt før forsendelse.

Hvis du finder nogen fejl i vores produkter,bedes du kontakte os inden 7 dage fra modtagelsen element.

Hvis du har brug for tilbagesendelse,skal du kontrollere, bekræfte, at elementet ikke arbejde og du kontakte vores kundeservice repræsentant,så lad os vide detaljerede problem.Så få en unik adresse for at vende tilbage.

Vi kun acceptere tilbagevenden til oprindelige pakke.Sørg for, at det emne har INGEN menneskeskabte sabotage.

Tak for din opmærksomhed!!!

Tags: jewelri, powershot, sx620 hs, bestyrelsen kamera canon powershot, buret canon 77d, canon powershot, adapter t1 t2, canon g11, crimp værktøj hs, kamera canon professional.

  • Kompatibelt Kamera Stil: Point & Shoot Kameraer
  • Mærke: goglibee
  • Model-Nummer: sx620 hs
  • Kompatible Mærker: Canon
Yderligere oplysninger