AWAYTR Nylon Bælte Udendørs Militære Web Bælte Mænd Kvinder Taktiske Bælte Stropper til Børn 4 Størrelser Flip Top Spænde Selen For Voksne Barn

Bemærkninger: Denne vare er håndlavet,så hver vare er enestående og kan være vidde adskiller sig fra hinanden.

Blive til :Kvinder/Mænd

Vægt:100-150g/Stk

Materiale:NylonAlloy

Størrelse: Length80-120cm Width3cm

Package :1 Pc med PP pose

1. Hvis du deler vores produkt link på din SNS eller Facebook , vil vi give dig en gave, eller

$ 2 RABAT på din næste ordre.

2. Venligst e-mail til os, før de forlader den negative feedback eller åbning af eventuelle tvister på stedet.Kommunikation er den bedste måde at løse problemer.

Tags: ebony rem, bælte taktik, herre textil bælte, bælte kvinder, pd46av1, klud stick, stof rem, 38mm nylon webbing, herre bælte, besat, flip bælte grå.

• Mønster Type: Solid
  • Navn På Afdeling: Voksen