Nye VRG Pro 3D VR Briller Visuelle Vidvinkel VR Briller Fuld Skærm Virtual Reality-Briller Til 5-til 7-tommer Smartphone Briller

Funktioner: 1. med Et Stort Headset: VR briller med et stort headset, som giver en fantastisk oplevelse.Lydkvaliteten er stærk og stabil, stor skærm, ramme er aftageligt, både store og små screen-telefoner er til rådighed (maksimal støtte, 7 tommer skærm, telefon).

2. Fuld skærm Visuel Oplevelse: Det maksimale image-effekt og den samlede erfaring gør, at du kan nyde en vidunderlig film, som hvis du sad foran teatret-skærmen.Der er ingen black-box effekt når du ser film.

3. Nyd Visuel Fest: Der er uafhængige justeringsanordninger til elev og 0-800° nærsynethed tilpasning, så som at give brugere den bedste visuelle felt.Når iført beskyttelsesbriller, 0-800° nærsynethed-brugere behøver ikke at have endnu et par briller.

4. Høj Transmittans Optisk Linse: Den blå-coatede linser effektivt kan forhindre indflydelse af blåt lys, strølys og aura, og dermed sikre en klarere 120° vidvinkel synsfelt og bedre fordybelse.

5. Velegnet til 5-7 Tommer Smartphones: Dette par af visual reality briller er velegnet til 5-7 tommer IOS og Android telefoner.Nemt at nyde den perfekte skærm tid.

Specifikationer:

1 x brilleklud

1 x Brugervejledning

Bemærk:

Det anbefales at bruge den lille skærm på smartphones inden 6,5 cm, og den store skærm på telefoner over 6,5 cm.

Tags: quest2, håndtag vr, glas vr, messing lampe til stikket, diy virtuel skærm, oculus rift vr, vrg pro, vr xiaomi, vr, htc vive.

• Oprindelse: AE(Oprindelse)
  • FOV: 120