1 stk T-Spors Krydset Dele Sliske til Generelle Formål Håndtere Aluminium Træbearbejdning DIY-T-Spor Tværs
kr28.90 kr18.19

1 stk T-Spors Krydset Dele Sliske til Generelle Formål Håndtere Aluminium Træbearbejdning DIY-T-Spor Tværs

3 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
  • Status:På lager
  • Produktkode:s154454

Specifikation: Helt Nye Og Høj Kvalitet Materiale: aluminium 6061 Længde: ca.800mm

Gerings bar Bredde: ca.19mm (+-1.5 mm)

Gerings bar Tykkelse: ca.9.5 mm

Funktion:

Det er en professionel og teknisk værktøj.

Bærbar, praktisk og holdbar.

Lav vægt, lille størrelse og smukt designet.

Enkel, let at bruge og nem opbevaring.

Stærk og høj ydelse-pris forhold.

Uden rustfrit stål lukning ringe i de to ender.

Pakke inkluderet:

1 stk T-Spors

Bemærk:

Bemærk, at 1-2cm fejl på grund af manuel måling.

Item farve, der vises i billeder kan vise en smule anderledes ud på din computer skærm, da skærme er ikke kalibreret samme.

Betaling

1.Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2.Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3.Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Refusion 1. Vi accepterer e-Mail-anmodninger for vender tilbage inden 7 arbejdsdage efter modtagelsen af din ordre.

2. Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning. 3. Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager varen, bedes du returnere det inden for 7 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Kontakt os venligst for en tilbagevenden guide, før du returnerer det. 4. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID. 5. Hvis varen er defekt i 3 måneder, vil Vi sende dig en erstatning uden ekstra omkostninger, eller tilbyde refusion når vi har modtaget den defekte vare. 6. Hvis varen er defekt efter 3 måneder, kan du stadig sende varen tilbage til os.Vi vil sende dig et nyt efter modtagelsen af den defekte vare.Men du skal betale ekstra shipping gebyr. 7. Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Smartboardskolen.dk!Feedback Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner for Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: fengshou, aluminium med t-spor, routeren styreskinne, aluminium med t-spor, FNICEL, lovol, el-controller curtis 1205, 25cc motorsav, harpiks sax, tracknp 5.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Legeret Stål
  • Brug: Hjem DIY
  • Mærke: FNICEL
  • For: 30mm T-Spor
  • Type: T-Track Krydset Dele
  • Model-Nummer: T-Track Krydset Dele
Yderligere oplysninger