11pcs Makeup Børste Sæt Eye Shadow Brush Foundation Børste Lip Brush Blusher Øjenbryn Brush Børste Skønhed Makeup-Værktøjer

Beskrivelse:

100% Helt nye og høj kvalitet.

Opfylder alle basale makeup krav.

Bruges til læber,øjenbryn,øjne og kinder makeup.

Lavet af god kvalitet materiale, som ikke let at ridse din hud og nem at holde pulver.

Specifikationer:

Farve:Som vist

Antal:11 stk

Type: Makeup børste

Børste håndtag:Træ

Børste Hår Materiale: nylon fiber

Specifikationer:

100% Helt nye og høj kvalitet.

Opfylder alle basale makeup krav.

Bruges til læber,øjenbryn,øjne og kinder makeup.

Pakke Inkluderet:

11 x pc ' er, Makeup Børste

Bemærkninger:

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, de billeder, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

Undersøg de nærmere detaljer størrelser med din, skal du tillade, 1-3cm fejl, på grund af manuel måling.

Du forlader en meddelelse, før du giver dårlig feedback, hvis de produkter, der har nogle problemer.

Tak for din forståelse.

Tags: skinnende makeup børste sæt, hd makeup ting, mermaid makeup børste sæt, ansigt makeup børste, børste øjenbryn, øjenbryn spiral, øjenvippe kam, store makeup børste sæt, makeup børste, kam øjenbryn.

• Antallet af Stykker: En Enhed
  • Mængde: 11PC