6/12 X 20
kr168.90 kr151.99

6/12 X 20" Carbon Armbrøst Bolt med Easton Vane Pil Skrue Felt Punkt O. D. 8.8 mm Bueskydning Udendørs Jagt Skydning Gratis Fragt

1 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
  • Status:På lager
  • Produktkode:s15642

Velkommen til min butik

20" Carbon Armbrøst Bolte Til Jagt

Information

Pil Aksel Længde: 20"

I. D.: 7,62 mm

OD.: 8.8 mm

Vinger: 3.8" strømline Easton vinge

GPI:10.01 Korn/tommer

Point:100 kornmark punkt

Nock:2219 Armbrøst Bolte nock(Gennemsigtig Orange)

Indsæt :2219 Aluminium

Straghtness:+/-0.001"

Bemærk :1)6stk/12pcs,kan vælge selv

Forsigtig!

Hjælp pil skydning bestyrelsen vil reducere levetiden af det.Selv om det ikke vil medføre, at pilen pole blast, når det skyde til bestyrelsen, men der vil forårsaget broadhead til venstre i det brede og er meget svært at trække det ud af selv at bruge klemmen.

forsendelse over hele verden:

Gratis forsendelse til hele verden,men shipping måde afhænger af den mængde,vil vi skibet lille mængde for thru anbefalet post, luftpost,skib større ordre igennem HURTIG.Begge er gratis.

betaling:

Vi Accepterer Alipay OG T/T) betaling.Betaling skal gives i 5 dage, efter at sagen er afsluttet.Alle ikke betale tilbudsgiverne vil resultere i en ikke-betalende køber indberetning fra Ebay og negativ feedback fra sælger

Returret: accepteret

Den skade, merchandise, returneres inden for de første 10 dage af købt Forsendelse og Håndtering er ikke refunderbart .Gratis forsendelse, shipping cost (35%*salgspris), som ikke kan refunderes.

Engros:

Vi er den oprindelige fremstilling,OEM service, der tilbydes.Vi ville velkommen til grossist og detailhandler,Du kan købe vores produkter, og derefter sælge i din lokale klub,shop,online,osv.Jeg vil tilbyde den bedst engros pris til dig.du er velkommen til at kontakte os.Jeg vil være glad for at besvare i en rettidig sag.hvis du ønsker at engros stor mængde varer,vil jeg give dig den laveste pris.

Tags: pile armbrøst, mænd easton, armbrøster slingshot, armbrøst reb, armbrøst mini, cosplay riffel, broadhead, bumlon taktisk, armbrøst pistol militære, armbrøst jagt.

  • Mærke: ELONG UDENDØRS
  • Model-Nummer: 2219-20H
  • Type: Bue og Pil
  • Alder: >8 År
  • Shatf Længde: 20"
Yderligere oplysninger