USB-C til HDMI Adapter 4K-60Hz Type C 3.1 Male to HDMI Female Kabel-Adapter Converter for Nye MacBook
kr40.64 kr32.13

USB-C til HDMI Adapter 4K-60Hz Type C 3.1 Male to HDMI Female Kabel-Adapter Converter for Nye MacBook

0 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
 • Status:På lager
 • Produktkode:s158599

USB-C til HDMI Female Adapter tilsluttes din USB type c bærbar computer til et HDMI kabel.Hvis du allerede har et HDMI-kabel, skal du bare har brug for dette adapter gøre det spejl job.Sæt stikket i og spil-design, ingen ekstern strømforsyning, og føreren nødvendig med dette kabel.USB-C til-HDMI-Kabel Max Opløsning på [email protected], og ukomprimeret digital 7.1, 5.1 eller 2 lydkanaler.Intet billede og lyd tabt i overførslen.

USB-C til-HDMI-Kabel, der anvendes til møde -, undervisnings -, tale, præsentation, party, ser film, spil og andre lejligheder du ønsker at afspejle din PPT eller en video eller et billede i din bærbare computer til en større skærm.

Støtte DisplayPort 1.3 Alt mode og HDMI-2.0 interface

Støtte: Macbook 2016 Macbook Pro Google Chrome Book HP Pavilion x2 DELL XPS13/15 og mere

Type C til-HDMI-kabel giver dig mulighed spejl video fra din type c-enheder til dit HDMI-aktiveret TV/Monitor/Projektor direkte uden andre tiltag.Sæt stikket i og spil design, skal du bare bruge et hdmi kabel,ingen ekstern strømforsyning og driver påkrævet med denne USB-C til HDMI adapter.

Afskærmning: Fletning

Anvendelse: Tv -, Mms -, Computer,DVD-Afspiller,Projektor

Model Nummer: (10037) USB-C til HDMI Adapter

Stik A: Type C

Stik B: HDMI

Bundle: Bundt 1

Version: HDMI-2.0

Køn: Mand-Kvinde

Funktion: USB3.1

Type: HDMI-Kabler

Max Opløsning: : [email protected]

HDMI Edition: : 2.0 interface

Funktion 1: USB-Type C 3.1 til HDMI Adapter mand til Mand Kabel

Funktion 2: USB-C til HDMI Adapter

Funktion 3: 4K-60Hz

Anvendelse: til Nye MacBook Chrome book DELL HP

Type: Type C 3.1

Produkt beskrivelse

Specifikation:

Max Opløsning: [email protected]

HDMI Version: 2.0 interface

Displayport: 1.3 Alt mode

Kompatibel med:

Macbook 2016

Macbook Pro

Google Chrome Book

HP Pavilion x2

DELL XPS13/15

VIGTIG MEDDELELSE:

1. KUN USB-C-Port med USB 3.1 output kan støtte video overførsel.Så sørg for, at dine bærbare computere

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi har ingen garanti leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.

Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.

Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.

Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.

Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12monthfree vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for costsof de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.

Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.

Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags: hdmi-tervention, thunderbolt dock 3, ugreen 80133, codo type c, cinch, type c iem, adapter til macbook 2017, batteri konvertere, female usb type c hdmi adapter, børn med høj hæl.

 • Mærke: mindpure
 • Størrelse: --
 • Stik En: TYPE C
 • Model-Nummer: Adapter
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Ekstern Strømkilde: No
 • Forstærker: No
 • Bundt: Bundt 1
 • Stik B: HDMI
 • Vægt: --
 • Pakke: Ja
 • Type: USB-C Til HDMI
 • Certificering: INGEN
 • Køn: Mand-Kvinde
Yderligere oplysninger