Søde bomuld Spædbarn blomster Girl Fashion lille Barn Buksedragt,Børn nye år Part Spædbarn Tøj baby BOBLE rompers
kr48.61

Søde bomuld Spædbarn blomster Girl Fashion lille Barn Buksedragt,Børn nye år Part Spædbarn Tøj baby rompers sæt

Produkter Beskrivelse :

1. Farver : som billedet

2. MOQ = 1 sæt

3. Pakke : 1 stykke i 1 opp taske.

4. U kan du vælge de farver og størrelser, pls lad farver og størrelser for os, eller vi vil sende dem ud som ramdom, takket være en masse!

Størrelse Chart:

størrelse chart: buste lenth størrelse S for 3-12 måneders 39 36 størrelse M for 1-2 år 42 40 størrelse L til 2-3years 45 44

Foto:

God service

Hurtige svar og god after-sales service.Dine spørgsmål vil blive besvaret inden for 48 arbejdstimer.

Forsendelse

1.Hvis ordren ikke er stor,dør-til-dør service med kurer er okay,sådan som TNT,DHL,Fedex,UPS,EMS

2.By luft-eller søvejen gennem din spidse speditør er den normale måde, vi gør.

3.Hvis du ikke har din speditør,kan vi finde den billigste speditør til at sende varer til din spidse port.

Retur & Garanti

Vi kontrollerer hvert punkt, før sending af problemet i transit.

Vi vil bruge nye produkt til at erstatte beskadiget frit.Hvis du ikke satify med vores produkt, pls vende tilbage inden for 15 dage efter du modtager pakken via anbefalet air mail.Og holde sin oprindelige pakke.

Alle retur forsendelsesomkostninger er købers ansvar.

Ansvar

Køber er nødt til at bære importafgifter og andre brugerdefinerede gebyr, hvis forekomme.Normalt vil vi gøre lavere pris og erklærer, at "gave" eller "prøve" i INV, kan køberen spare nogle skattemæssige måske.

Hvis køber har nogen specielle ønsker for INV, pls fortælle os, før sending.

Hvis der er tilpasset problem opstå, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe køber til at løse det.

Feedback

Hvis tilfredsstille med vores produkt, pls lad din positive feedback.Vi vil også give din gode feedback

God feedback vil tilskynde vi leverer bedre service til kunden.

Pls contach med os, før du forlader negativ og neutral feedback.Vi tror, at vi kan løse ethvert problem ved god kommunikation.

Kunden først. 100% tilfredshed!!!

Tags: bubble girl, romper barn, baby sparkedragt sommer, Nyfødte Romper, bubble outfit, baby sparkedragt, romper flæsekanter, bebe romper, romper, baby sparkedragt uden ærmer.

• Mærke: Unmumsy Laier
  • Køn: Baby Piger
  • farve: som billedet
  • Sammensætning: Bomuld