35-65mm m.100 stk Træ-Piger Drenge Peg Dolls Bøgetræ Ufærdige DIY Massivt Hårdttræ Naturlige Ufærdige Træ Legetøj, Baby Bidering

Piger Drenge Peg Dolls Massivt Hårdttræ Naturlige Ufærdige Træ-Legetøj

på verdensplan barnet vil have ubehag og smerte under vækst af tænder, de vil vælge til at bide i fingrene, græder, for at lette ubehag, dette er ikke korrekt, vi er nødt til at bruge den korrekte brug af gummi-produkter.Baby i hele verden, er ved hjælp af miljøvenlige bidering produkt.

Bemærk : Når du har modtaget din pakke, hvis du har problemer, bedes du kontakte os.

Løsning modul Q:har du et bevis for din dental gel produkter?A: Ja, kære, Vores og silikone produkter er: FDA/ BPA Fri/ EN71-3/ Australske Standard Certifikat......Q:Hvor lang tid tager det for pakken for at være modtaget, når pakken er afsendt?A: DHL/ UPS/ Aramex omkring 8-10 dage.Fedex om 3-5 dage.Smartboardskolen.dk Standard Shipping omkring 25-45days.Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus cirka 45-60days.Q: har du en fabrik?A: Ja, kære, Vi har den mest professionelle dental gelatine-team i Kina, og vi designe og sælge vores egne produkter.Og vi accepterer kundetilpassede produkter, såsom brand tilpasning, baby personalisering tilpasning, produkt tilpasning...Q: Hvornår kan vi modtage pakken?E-pakke: om 25days Hurtig: 8-10 dage Fedex IP: 3-5 dage Smartboardskolen.dk Standard Fragt: om 25dyas Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus: 45-60days Hvis du vide mere om brug og tilpasning af dental gel produkter, kan du altid kontakte os og ser frem til at høre fra dig.Tak skal du have.

Tags: tygge halskæde, baby dreng klud, for tænder bidering, autisme tygge halskæde, bideringen, baby dukke pind, batman pind dukke, Dukke I Træ, dukke pind, bjørn bøg.

• Fordel: Lindre barnets voksende tand smerter
  • Place0: Julegaver