90mm /120mm CNC aluminium profil tilbehør aluminium kabinet håndtag nylon håndtag
kr56.28 kr54.03

90mm /120mm CNC aluminium profil tilbehør aluminium kabinet håndtag nylon håndtag

1 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
  • Status:På lager
  • Produktkode:s170609

Aluminium legering materiale, huller afstand 90mm /120 mm er til rådighed,kan du fortælle mig hvilken en du skal bruge.

Varerne vil blive sendt inden for 3 hverdage efter, at vi får din betaling(bortset fra ferie).

Varerne vil blive sendt med den mest rimelige måde for levering.Shipping rabat vil blive baseret på dine ordremængde.

Varerne vil blive sendt til den adresse af din ordre,skal du sørge for din Smartboardskolen.dk adresse er opdateret og detaljeret.Du kan e-maile os eller lad mig vide, hvis du ønsker at ændre din leveringsadresse, når du afgiver bestilling.

Leveringstiden afhænger af destinationen og andre faktorer,kan op til 10 arbejdsdage.

Bestemt land, kan den pålægge en bestemt skatter og andre gebyrer, skal du vide klart om, at før din shopping fra vores butik.Vi vil ikke tage konsekvenserne af ekstra gebyrer og skader, der er forårsaget af ovennævnte årsager.

For at sikre, at du modtager du bestiller skattefri opon import, vil vi erklære det som en "GAVE" med en lavere værdi.Denne lavere pris, der ikke afspejler den samlede pris, du har betalt, eller markedsværdien af det produkt, og gælder muligvis ikke for lande med forskellige told-regler.

Efter vi afsender varer, vil vi e-maile dig shipping information, samt tracking nummer.

Hvis din adresse er DHL fjerntliggende område, fortæl os før du betaler for det, coz shipping cost er forskellige .

Alle vores varer er leveret et års garanti for vedligeholdelse gratis.

Hvis du modtager en forkert eller defekt vare, bedes du kontakte os inden for 3-7 dage fra den dato du har modtaget varen,vil vi fortælle dig den nøjagtige proces af afkastet.

Hvis der er noget problem med de produkter, du har købt, vil vi foretage en ombytning eller tilbagebetaling produktet betaling (forsendelse& håndtering gebyrer er ikke inkluderet i prisen) inden for 60 dage efter, at bekræfte modtagelsen af varerne.

Køber er ansvarlig for at vende tilbage forsendelsesomkostninger.

Vores produkt har en høj kvalitet,Sjældent viser sig problemer med kvaliteten,kan Du være forvisset om køb.

Som en ansvarlig sælgeren, vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem.Vores mål er 100% kundetilfredshed!Vi sætter pris på din positive feedback og 5 stjerner DSR.Vi er forpligtet til din tilfredshed efter dit køb.Hvis du ikke er tilfreds, uanset årsag, beder vi dig give os en mulighed for at løse det, og sørg for, at hver kunde er 100% tilfreds, før de forlader feedback.Lad altid positiv feedback til alle vores kunder.På Smartboardskolen.dk, en NEUTRAL feedback rating er behandlet på nøjagtig samme måde som en NEGATIV feedback.Vær venlig ikke at forlade NEGATIV eller NEUTRAL feedback, uden at kontakte os for at hjælpe med at løse eventuelle problemer.

Tags: kobber møbler håndtag, 2020 beslag, dørhåndtag ring, 4040 aluminium ekstrudering, cnc router, håndtag med rhinestone til møbler, dør knop ring, cnc bearbejdning, cnc-fræser machin, dør håndtag i.

  • Type: Hånd Værktøj, Dele
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: tilbehør aluminium kabinet håndtag nylon håndtag
Yderligere oplysninger