Tegnefilm Baby Sofa Støtte betrækket Stol Lære at Sidde Reden Puff Ingen Bomuld Baby Sofa Støtte sædebetræk

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

Søde Tegneserie Baby Sofa Dække Lære at Sidde Sæde Fodring Stol Tilfælde Kids Baby Sofa Hud Spædbarn Baby Sæde Sofa uden Bomuld

Funktion:

Hud-venligt crystal super blødt materiale, delikat føler, ingen hår tabt, ingen falmede farver.

Dette produkt har ikke bomuld, er du nødt til at fylde din egen bomuld, før du kan bruge det.

Specifikation:

Materiale: Crystal super blødt

Størrelsen efter påfyldning: front højde 35cm/13.77", bagerste højde 40cm/15.74", 50 base * 54cm/19.68*21.25"

Style: A, B, C, D

Bemærk:

Bemærk, at 1-3mm adskiller sig på grund af manuel måling.

På grund af de forskellige display-og andet lys, billedet kan ikke vise den faktiske farve.Tak for din forståelse.

1 X Baby Sofa Dækning

Drop Shipping Service.

1.Der er ingen der er begrænset lager til at opfylde ordrer på en daglig basis. 2.For USA/CA /RU shipping hastighed er meget hurtigt. 3.Prioriteret levering,hurtig levering inden for 48 timer. 4.Ingen faktura eller receip eller salgsfremmende materialer, der er inkluderet. 5.Støtte CSV/EXCEL ( større ordrer) dropshipping.

[relateproductdetail/]

Tags: velo baby sæde, baby vand sofa, konjac puff, mor baby gyngestol, baby sidde, sitter, baby sidder stol børn, født baby støtte sæde, grå barn stol, bag bean.

• Køn: Unisex
  • Aldersgruppe: 13-24m