Anbefaler elektromagnetisk stråling beskyttende tynd rem denim barsel nederdel anti-stråling metal, fiber tøj
kr284.74

Hvorfor gravide mødre er nødt til at forhindre stråling?

På grund af de ti dårlige vaner under graviditeten, er det altid truer sundheden for fosteret! 1.Kan lide at spille med mobiltelefon og sove på sengen. 2.Arbejde eller spille spil for lang tid foran computeren. 3.Ofte ønsker at gennemse e-bøger eller spille videospil. 4.Ofte bruger induktion komfurer, mikrobølgeovne og andre elektriske apparater. 5.Glemmer at trække stikket ud, efter at ofte ved hjælp af Elektriske apparater. 6.Mere end tre apparater i soveværelset. 7.Hjem apparater er ofte tændt på samme tid. 8.Arbejde mange timer på et kontor med flere computere. 9.Som at se TV eller computer for lang tid, fra tæt hold. 10.Hyppig adgang til signal transmission tårne, højspændingsledninger og andre områder.I henhold til relevante statistikker, hver 30 sekunder, Kina har tilføjet et sygt barn, og stråling er en af de skyldige, der fører til spædbørn, fejl og mangler.Indenlandske elektromagnetisk beskyttelse eksperter - mener, at gravide kvinder, der bærer strålingsbeskyttelse passer er i stand til effektivt og præcist at afgrænse og skjold elektromagnetisk stråling. 0~3 måneder under graviditeten: fosteret i den embryonale periode er udsat for elektromagnetisk stråling, og de generelle konsekvenser kan medføre lemmer defekter. 4~5 måneder af graviditeten: dannelsen af fosteret, fosteret er udsat for elektromagnetisk stråling for en lang tid, er den generelle konsekvenser kan medføre intelligent skade eller endda demens. 6~10 måneder af graviditeten: fosteret er stigende, i denne tid fostret er i en kritisk fase af vækst.De vigtigste konsekvenser af lang tids eksponering for stråling vil resultere i lav føtal funktion, dårlig post-natal modstand og fysisk fitness, og endda skader på det centrale nervesystem, der fører til spædbørn, lav intelligens.

JOYNCLEON mærkets historie

I 2008, JOYNCLEON tog føringen med et professionelt team til at begynde udforskningen af elektromagnetisk stråling beskyttelse metoder.I 2011, den lange og anstrengende efterforskning endelig givet en smuk høst.Dette år, JOYNCLEON pioner "deep sea sedimentation" radiation protection-dragt, som skærmer effektivt stråling og samtidig være behagelig og åndbar.I dette år, joyncleon kom til Kina med sin teknologi, produkter og professionelle team.Den vigtigste beskyttelse mod stråling komponent af tøj: Metal, fiber

Fabric analyse: JOYNCLEON Metal, fiber stof er lavet af et særligt metal -, Efter stål blok for at gøre strålingsbeskyttelse materiale, der er underkastet strenge anti-rust behandling, Fældet i det dybe hav i 5 år, i henhold til den kombinerede virkning af dybe hav temperatur, stærk statisk tryk og peptid materialer, stoffet har opnået et kvantespring i form af elektrisk ledningsevne, strålingsbeskyttelse, oxidationsbestandighed og sejhed.Derefter, brug af avanceret teknologi, metal er draget ind i en tynd tråd, end håret, snittet og blandet med specielle håndværk papir, sådan som det oprindelige garn, og formes derefter til en høj kvalitet metal stof gennem en række komplicerede processer.

Hvordan til at rense metal fiber stråling beskyttende tøj?Undgå maskinvask, Undgå at gnide, Undgå at vride Den stråling beskyttende tøj bør vaskes forsigtigt i hånden.Brug ikke en vaskemaskine.Vaskemaskinen er let at beskadige metal, fiber inde stråling beskyttende tøj i løbet af rullende arbejde.Den bedste måde er at bruge en pensel, og den bevægelse skal være blid.Efter vask af stråling beskyttende tøj, må ikke vride eller dreje tør.Efter vask, kan du tørre det direkte fra vandet, men må ikke udsættes for solen.Blegemiddel kan ikke bruges under rengøringen.Blegning agent indeholder en vis grad af corrosiveness.Efter strålingsbeskyttelse farve er farvet med blegning agent, metal fibrene i tøjet vil blive beskadiget som følge af tæring.

[BEMÆRK]: Indpakning telefonen er en uvidenskabelig metode til påvisning

I henhold til de nyeste standarder inden for industrien, registrerings metode til indpakkede mobiltelefon-signaler har helt klart været bestemt til at være en ikke-videnskabelig metode, og strålingsbeskyttelse tøj, der kan dække mobiltelefon-signaler er ikke nødvendigvis godt, så brug ikke denne metode til registrering.

Den måde at ombryde mobiltelefon er vildledende for forbrugerne, fordi mobiltelefonen har en stærk funktion til automatisk at søge efter signaler, og frekvensen af signalet senderen er også stigende, så længe en 10.000 af det signal, der er søgt af mobiltelefonen mobiltelefonen kan komme igennem, så kan det ikke blive betragtet som, at produktet ikke er afskærmet.Dets stråling-bevis ydeevne er uomtvistelig, og dette er en af ti tusinde af stråling er næsten uskadelige for den menneskelige krop.

Stof test metoder:

1.Instrument metode til påvisning

①Use elektromagnetisk stråling opdagelse udstyr til at teste computerens skærm på arbejdet, og måle stråling intensitet i computerskærmen;

②Use den JOYNCLEON strålingsbeskyttelse, der passer til dækning af computerskærmen, og så at bruge test-instrument til at kontrollere skærmen.Det er konstateret, at den målte stråling intensitet er betydeligt reduceret eller bliver 0, hvilket indikerer, at strålingsbeskyttelse virkning af stråling beskyttelse passer meget godt.

Tags: anti-stråling bukser, badge ugle, i40 sensor, emf beskytte, bil multi-socket, lion pin-kode, olympus skulderrem, 99 zone alarm, 16cm armbånd, mænd stråling tøj.

• Mærke: JOYNCLEON
  • Vigtigste strålingsbeskyttelse materiale: Metal fiber
  • Brug: Utility & Sikkerhed
  • Stof Type: Klædes
  • Køn: KVINDER
  • Model-Nummer: JC8382
  • Funktion: Strålingsbeskyttelse
  • Relevant site: Familien og arbejdspladsen
  • farve: Pink, Mørk lilla, Marineblå, Sort osv.
  • Certificering: INGEN
  • Produkt navn: Elektromagnetisk stråling beskyttende kjole