Baby Bidering Begyndervanskeligheder Vedhæng Barnevogn Klip Hængende Toy Sut Kæde Klapvogn Mobile Rangle I Træ Sygepleje Molar Sut Spædbørn S

100% helt nye og høj kvalitet

Funktioner: Træ Bøg Vedhæng, Håndlavet, Sikkerhed, Øko-venligt Materiale.Bidering vil lindre ubehag, når barnet er på begyndervanskeligheder.Baby bidering hjælpe gevaldigt med en beroligende kræsne barn.Alle træ-ring er fremstillet med mad sikker, BPA-frit materiale.Det er en perfekt gave, som du kan beholde dit barns hukommelse.Som baby krybbe eller barnevogn klip hængende vedhæng, smukt designet til at dekorere dit barns hus.Hængende genstande, træne dit barns greb muligheden, og aktivitet færdigheder.Anvendelse: Baby fitness legetøj.Udvikle baby intelligens.Fremmer barnets visuelle og taktile vækst.

Funktion: 1 evnen til at dyrke og fremelske børnenes fatte evne 2 interesse, høre -, hånd-øje koordination, uddannelse, 3 forældre-barn-udveksling, kravle, interaktivt legetøj Baby Tand Vedhæng stykke Legetøj,andre tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet!

Specifikationer: Materiale: Bøg Længde: ca.26cm/10.24 i Farver: Som billeder vist Valgfri Style: 1, 2, 3, 4, 5 Antal: 1 stk

Bemærk: Ingen detailemballage.Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakkens Indhold: 1 x Baby Tand Vedhæng Toy

Tags: bideringen i stykker træ, for tænder bidering, fox silicium, klip træ-tie-clip, baby legetøj i træ, wu sheng han suan, baby lotion, baby træ -, barnevogn toy, bideringen i stykker træ.

• Form: lang
  • Aldersgruppe: > 4 måneder