Pige Dreng Baby Nyfødt Farve Rose Mønster Foto Rekvisitter Fnug Tæppe Blomst Tæppe Spædbarn Blødt Tæppe Wraps til Photoshoot

De scripition:

Størrelse:50cm x 50cm , perfekt størrelse til at gøre erindringer.

Materiale:polyester, høj kvalitet polyester materiale, uden splejsning,blød og tynd baby foto tæppe.

Style:solid farve rose mønster design,det er søde og holdbare, digital trykt lad det vil ikke falme.

Fange erindringer: perfekt baby foto rekvisitter til memorial barnets vækst.

Stor gave: at Give disse månedlige milepæl tæppe til vordende mødre som et brusebad gave og de vil elske det meget.

Specifikation:

Køn:drenge piger.

Farve:vist som billede.

Størrelse:50cm*50cm.

Materiale:polyester.

Vægt:120g.

Mønster:vis som billede.

Bemærkninger:

På grund af lys-og tv forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder.Forstå venligst, at.Sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.Bemærk, at 1-2mm forskelle på grund af manuel måling.

Pakken indeholder:

1 * Baby tæppe.

Tags: nyfødt fotografering wrap, nyfødte fotografiske rekvisitter, liz blomst tæppe, batman baby tæppe, baby photoshoot, for photoshoot, baggrunden photoshoot, tæppe fotografering, pels nyfødte, baby tæppe fotografering.

• Navn På Afdeling: baby
  • Materiale: Faux Fur