Billige Høj kvalitet Hot salg 200x230cm mærke ternet Tæppe super blød smide fleece tæpper på sengen vinter plaid sengetæpper

Beskrivelse: varenavn : Kaste Tæppe Post Omfatter : 1*Tæppe Materiale : 100% Polyester Størrelse : 100x120cm, 120x200cm, 150x200cm, 180 x 200 cm, 200x230cm Vask Tips : håndvask under 30 grader og vaskes på finvask med Koldt Vand, der hænger til tørre, må ikke bleges, må ikke stryges.Sæson: Forår, Efterår, Vinter Bemærk: 1) for at holde den farve, frisk, det er bedre at tilføje salt til vandet for din første vask. 2) på Grund af lys-og tv forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder. 3) lad 1-2cm forskelle på grund af manuel måling. 4) Under produktion, den bløde klippe vil forlade flydende hår, og den svævende håret skal rystes før brug.

1) Vi accepterer Alipay.West Union.TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere.især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage fra betaling.venligst kontakt os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tidsforskelle.vi vil vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage.det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer.specifikke årsag til returnering.og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb.ved modtagelse af post i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet.EFTER BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Smartboardskolen.dk.ELLER.du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Smartboardskolen.dk!

Tags: sofa kaste, sengetæppe, bed cover, kast, plaid på sofa, plaid-gulvtæppe, h logo tæppe, Bed Tæppe, tæppe, vægtet tæppe etsy.

• Materiale: 100% Polyester
  • Stil: Europa