1-6Y Mode Kids Baby Piger Tøj Sæt Rullekrave Flare langærmet Toppe+ Leopard Mini Nederdele 2stk

VELKOMMEN

Høj kvalitet og Helt nye 100%

Main Farve: SOM Billede

Nye inden for Mode Materiale: bomuld Opmærksomhed plz: Hvis dit barn er plump, vi anbefaler at vælge en større størrelse, tak.Bemærk venligst henvise til dine børn faktiske højde og størrelse chart før køb/bud.Tak.

Pakken indeholdt: 1xtop+1xskirts

Størrelse Chart:

Der er 2-3% forskel i henhold til manuel måling.check venligst måling diagram omhyggeligt, før du køber varen. 1 inch = 2.54 cm bemærk venligst, at lille farve forskel bør være acceptabel på grund af lys og tv.

Uddrag

Tags: leopard print barn, flare mini, leopard lang nederdel, leopard nederdel, cheetah hovedbøjle, nederdel meget høj talje, leopard maxi nederdel, bomuld strik nederdel, flare mini nederdel, panther nederdel.

• Overtøj Type: Vest
  • Navn På Afdeling: Børn
  • Materiale: Bomuld
  • Lukning Type: Pullover