Barn Kamera Søde Tegneserie Kamera Legetøj, som Børn Fødselsdag Julegave 2 Tommer HD Digital 4 Farver til Rådighed Kids Legetøj

• Produktkode:s1939

Støtte sprog engelsk, fransk, italiensk, tysk, Japansk, koreansk, tjekkisk, russisk, Thai Beskrivelse:

1. Ultra mini størrelse, velegnet til børns mindre hænder, charmerende tegnefilm og lyse farve design, er en betænksom gave til børn, er en magisk kamera, der åbner op for intelligens til at dyrke børnenes observation og opdage skønhed.

2. Udstyret med 2 tommer high definition-skærm, 1080P video optagelse, ansigtsgenkendelse fokus, kontinuerlig optagelse, timing, filter, originale foto klistermærke, hukommelseskort support: support 4 til 32 GB .Indfange perfekte billeder og optage levende videoer.

3. Opladning 2 - 3 timer, arbejdstiden: 3to6 timer, enkle knapper, super nem for børn at betjene, og børnene kan nemt tage interessante billeder og optage videoer via dette digitale kamera. 4. Høj kvalitet plast, holdbar og slip-bevis, du behøver ikke at bekymre dig om utilsigtet dråber i dit barns hænder.Indbygget genopladeligt lithium-batteri med USB opladning kabel til nem brug.

5. Full-featured: støtte skifte sprog, time-lapse optagelse, kontinuerlig optagelse, foto klistermærker og andre funktioner, for at støtte sprog: russisk, engelsk, Kinesisk (Forenklet / Traditionelt), Japansk, koreansk og mange andre muligheder.

Parametre:

Model: GT-9S

Billede sensor: GC0308

Display: 2.0 tommer farvedisplay

Linse: Nationale optik, 100 graders vinkel

Pixel række: 13 millioner euro

Opbevaring af medier: Mini SD-kort, op til 32G

Foto format: JPG

Kamera-format: JPEG

Kamera opløsning: 1080P: 1440*1080, 720P: 1280*720, VGA: 640*480

Loop optagelse: off, 1 minut, 3 minutter, 5 minutter, 10 minutter

Foto opløsning: 3M, 2M, 1,3 M, VGA

Ladespænding : DC 5V

Batteri kapacitet: 600 mAh

Udholdenhed: 3 timer

Dokumenterbare system: Windows me/2000/2003/XP/vista/WIn7, Mac os, linux

Med små spil: Snake, sokoban, osv.

Farve: Pink, Blå

Bemærk:

Børns kamera har ikke hukommelse.Du er nødt til at indsætte et hukommelseskort til at tage billeder.Den maksimale støtte 32G.

Packing liste:

1* Kamera

1* Data kabel

1* Lanyard

1* Manual

1* Box

Tags: 4k-action-kamera, foto camara, video, foto, kamera kids, børn kamera familier, van kids legetøj, barn kamerataske, søde ting, kodak usb, Kamera, kamera video.

• Mærke: GEEKDEER
  • Skærm Størrelse: 2" - 3"
  • Hukommelseskort Type: SD-Kort
  • Featrue2: kids legetøj