To Stykker Sølv Grå Blonde Mor til Bruden, Gommen Kjoler, Bukser Kulør Plus Chiffon Aften Kjoler Med Jakke Til bryllupsfest
kr898.04 kr484.92

To Stykker Sølv Grå Blonde Mor til Bruden, Gommen Kjoler, Bukser Kulør Plus Chiffon Aften Kjoler Med Jakke Til bryllupsfest

0 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
 • Status:På lager
 • Produktkode:s1971

Til De Kære Kunde Velkommen til YL Bryllup, Prom Udsøgt Butik.tak for din interesse i vores kjoler.Som en producent, der er specialiseret i produktion af high-end bryllup kjoler og aften kjoler ,vi har været forpligtet til at bruge de højeste qualityfabrics at skabe den mest elegante og smarte kjoler til eachwoman.Vi kan også tilpasse i henhold til de billeder, du sender.Hvis du har nogen behov 100% håndlavet kjole.Levere tilpassede tjenester og hasteordrer, velkommen henvendelser,Tak igen for din opmærksomhed!Brug importerede high-end tekstiler, som er mere end tre gange dyrere end indenlandske Lige til at forbedre fornemmelse af glathed Bruge den højeste kvalitet perler, Lige til at forbedre sparkle Streng kontrol af produkternes kvalitet er vores forudsætning.Uanset om det er design, broderi, produktion til færdigt produkt, vi er alle kontroller på alle niveauer.Levere omkostningseffektive produkter til hver kunde Udsøgte håndværk, udsøgte sy et sting og en tråd, udsøgt klipning én efter én, for At opnå den klassiske kvaliteten af vores hjerter!vi mener, at Den momentane overraskelse kommer fra omhyggelig med udskæring af hver eneste detalje, Det er ikke bare en kjole, det er en tidløs kunst.Hvis du har brug for at skræddersy den kjole, bedes du udfylde format nedenfor og tilbyde os, når du afgiver ordren.Eller kontakt os, vi er altid på din service. 1. Bust: ___cm/2 tommer. Talje:___cm/3 tommer. Hofterne: ___cm/4 tommer. Længde=___cm/tommer( Skulder til Gulv med hæle på) 5. Højde =___ cm/tommer (fra toppen af hovedet til væg-gulvtæppe med sko på) 6. Længden af ærmer og Ærmegab .

De mest smukke kjoler kræver de mest udsøgte dekoration.

Gratis gaver udsøgte smykker

Om at vende Tilbage til Din tilfredshed er vores langsigtet forfølgelse og upmost bekymring.Når din pakke er ankommet, opfordrer vi dig til at åbne og kontrollere at sikre, at de elementer, der gjorde vi opfylder dine krav.Hvis du ikke er 100% tilfredse med kvaliteten af dit køb , kan du returnere eller ombytte dine varer inden for 7 dage fra den leverede dato.Anmodning: 1. For at løse dit problem så hurtigt som muligt, bedes du kontakte vores Kunde Service Team 2 første. Elementer, der er modtaget inden 7 dage fra den leverede dato. 3. De elementer, der modtages ubrugt, ubeskadiget og i original pakke 4. Efter at vi har modtaget din returnering parcel info og tracking Nej,vil vi refundere dine penge på din konto indenfor 2 arbejdsdage, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.Kontakt Os 1.Hvis du kan lide vores produkter, skal du tilføje vores shop til dit "Mine Favoritter" - liste. 2.Vi håber, du vil lade positiv feedback og 5-stjernede DSR, hvis du er tilfreds med vores vare-og service.Din opfordring er ourdriving kraft. 3.Feedback er meget vigtig for os.Vi håber, at du vil kontakte os med det samme, før du giver os, lav feedback, så vi kan løse problemet på tilfredsstillende vis. 4.Hvis du har et problem, er du velkommen til at kontakte os via Smartboardskolen.dk besked, vil vi besvare din mail inden for 24 timer .

Tags: tin kjoler, brud brudgom, afrikanske dashiki maxi kjole, kjole til mor til den nette, chiffon bukser, der passer party, moder bruden kostume, kjole mor, lo aften kjole, robe kvinder, mor til bruden varme passer til.

 • De Faktiske Billeder: Ja
 • Ærme Stil: Almindelig
 • Model-Nummer: MD089
 • Mode Element: Blomsterprint
 • Kjoler Længde: Ankel-Længde
 • Ærme Længde(cm): Tre Kvarter
 • Med indbygget Bh: Ja
 • Stof Type: Chiffon
 • Element Type: kjoler til brudens mor
 • Mærke: UVRCOS
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Dekoration: Ruched
 • Silhuet: A-LINJE
Yderligere oplysninger