1-16 mm Kapacitet 45# Stål Selv Spænd Keyless Drejebænk Borepatron med MT2-JT3 Taper Arbor Chuck Arbor Sæt
kr173.28 kr103.98

1-16 mm Kapacitet 45# Stål Selv Spænd Keyless Drejebænk Borepatron med MT2-JT3 Taper Arbor Chuck Arbor Sæt

1 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
  • Status:På lager
  • Produktkode:s2104

1-16 mm Kapacitet 45# Stål Selv Spænd Keyless Drejebænk Borepatron med MT2-JT3 Taper Arbor

Funktioner:

Fremstillet af 45# stål, solide og holdbare til at bruge.God metal tekstur, behagelig overflade, der er nem at spænde, således at produktionen torsion bliver større.Smuk og praktisk design af overflade konvekse og konkave, således at før-og efter den indstillede effektivt kan håndtere og kan reducere ryster jakke.Selv stramning keyless-funktionen automatisk øge gribende kraft, høj pålidelighed og stabilitet.Udbredt med forskellige bore maskiner, fræse maskiner, drejebænke, kedeligt drejebænke og elektrisk håndværktøj.

Specifikationer:

Materiale: 45# stål

Nøjagtighed: 0.002

Chuck Kapacitet: 1-16mm

Chuck Ydre Diameter: 48mm / 1.89 tommer

Chuck Længde: Ca. 100mm / 3.94 tommer

Arbor Type: MT2-JT3

Arbor Længde: Ca. 113mm / 4.53 tommer

Samlet Længde: Ca. 200mm / 7.87 tommer

Vægt: Ca. 1168g

Pakke Inkluderet:

1 x Nøglefri Borepatron

1 x MT2-JT3 Arbor

Bemærk:

1. Eneste ting pakke inkluderet, ingen andre ting.

2. Bemærk, at 1-2mm fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

OM FEEDBACK: 1. Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

2. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

3. Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

4. Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

BETALING:

1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

OM FORSENDELSE:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

RETURNERING OG TILBAGEBETALING:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Smartboardskolen.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Tags: ego drejestål, cnc pinoldok, 2 trin boret, dragon tree, metal drejebænke værktøjer, søm overførsel, lego bionicle 6, rustfrit stål smykker, drill bit, MT4.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Brug: Hjem DIY
  • Mærke: Fdit
  • Materiale: High Carbon Stål
  • Type: Hånd Værktøj, Dele
Yderligere oplysninger