Digital LCD-Programmerbare Temperatur Controller Plug Stikkontakt til Termostat Styrer klimaanlægget Termoregulator Instrument
kr177.84 kr117.37

Digital LCD-Programmerbare Temperatur Controller Plug Stikkontakt til Termostat Styrer klimaanlægget Termoregulator Instrument

1 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
 • Status:På lager
 • Produktkode:s2206

Digital LCD-Programmerbare Temperatur Controller Plug In Termostat Outlet Kontrollere klimaanlægget Termoregulator Instrument

Beskrivelse:

Vores termostat er en slags programmerbare plug in termostat, det er almindeligt anvendt til styring af air condition, carbon crystal varme panelet, el-varme ovn, varme måtten, varmelegeme og så videre, praktiske og multi-funktionelt at bruge.Det er lavet af høj kvalitet plast, robuste og holdbare til at bruge, og det er meget let at bruge, plug and play.Det har en stor LCD-skærm til at læse data klart, at indikatoren kan også minde dig om, hvorvidt dit elektriske udstyr er på arbejde.Sådan en dejlig temperatur controller, du er det værd!

Funktioner: Lavet af høj kvalitet plast, hvilket gør den miljøvenlig, sikker og holdbar til at bruge.Temperatur indstillingsområde fra 5° til 35°c(41°~95°) med en nøjagtighed på ±1 °, og enheden "°/°" af temperaturen kan ændres, uge og tid vises også, meget bekvemt.Plug and play, meget nem at bruge med det set-knappen.Den store LCD-display, som kunne hjælpe til at læse temperatur data hurtigt og klart.Selv strømforbruget er mindre end 0,3 W -, energi-besparelse.Led-indikatoren kan minde dig om dit elektriske udstyr er på arbejde.Vores termostat er en slags programmerbare plug in termostat, det er almindeligt anvendt til styring af air condition, carbon crystal varme panelet, el-varme ovn, varme måtten, varmelegeme og så videre, praktiske og multi-funktionelt at bruge. 2 typer af stik er tilgængelige, UK stik og EU-stik, kan du vælge det passende stik du har brug for.

Specifikationer:

Betingelse: 100% Helt Nye

Shell Materiale: Plastik

Farve: Hvid

Spænding: AC200-250V 50/60HZ

Belastningsstrøm: 16A(el-varme)

Temperatur Indstillingsområde: 5°-35°/41°-95°

Selv Effektforbrug: & Lt; 0,3 W

Temperatur Kontrol Nøjagtighed: ±1°

Temperatur Sensor: NTC

Stik Type: EU stik, UK stik (Valgfrit)

Vægt: Ca. 236g

Pakke Inkluderet:

1 x Digital temperaturregulator

Om feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner for Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i emballagen og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Smartboardskolen.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis prod u ct(s) er (er) ikke som annonceret.

Tags: gree fjernbetjening, kontrol af temperatur, termostat, ciffer termostat, termoregulator for varmen, digital termostat, eu stik termostat, digital termostat controler., termoregulator vand, vejret digital temperaturregulator.

 • Belastningsstrømmen: 16A(el-varme)
 • Skærm Størrelse: 1,9 Inches & Under
 • Teori: Temperatur Controller
 • Item: stikkontakt til termostat
 • Selv effektforbrug: 0,3 W
 • Power Type: AC
 • Mærke: Hilitand
 • farve: Hvid
 • Shell Materiale: Plast
 • Temperatur indstillingsområde: 5-35 grader
 • Brug: Husstand
 • Type: Temperatur Controller
 • Skærm Type: Digital
 • Model-Nummer: Programmerbare Stikkontakt Til Termostat
 • Antal Måling Af Temperatur: 49°C & Under
 • Temperatur-Sensor: NTC
 • Stil: Stående Station
 • Spænding: AC200-250V, 50/60HZ
Yderligere oplysninger