Blomst Pige Kjoler Party Dress for Kids Pige Fødselsdag Buksetrold Piger Strik Kort SleeveTutu Kage Kjole Små Piger Dress

Størrelse Reference

Kinesisk

Størrelsen Tag Kjole

Længde Ærme Bryst

Længde Anbefale

Højde OS Size

1. Du må gerne Medbringes 2-3cm Unøjagtighed på Grund af Manuel Måling, Dubeyi Tak! ( 1cm = 0.39 tommer,1inch=2.54 cm). 2. Farven kan være lidt anderledes på grund af effekten af lys og display indstilling.

Om betaling Vi accepterer: dankort, VISA, MasterCard, Qiwi, Western Union, Depot og så videre.Når du bruger EScrow, du penge er desposited sikkert i din konto.Pengene vil blive frigivet til os, efter du bekræfte levering, Betaling skal være bedre foretaget inden for 3 dage efter bestilling.Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen.Kontroller efter Adresse med Fulde Navn Alle produkter Kontrolleres nøje, før forsendelse.Sørg venligst for, at din adresse i Smartboardskolen.dk er matchet med din shipping adresse, før du betaler, og Også Fulde navn er meget vigtigt for hurtigere levering.

Fragt Vi leverer pakker til dit standard-adresse på Smartboardskolen.dk.Du bedes venligst bekræfte din adresse, før du gøre for.For International handel, skibsfart måske lidt forsinket på grund af told inspeciton og andre uheld arrangement, Hvis du er i akut behov for i den rækkefølge, Du vælger som DHL, EMS, Men du skal betale tilsvarende shipping gebyrer.Håber du kan forstå.Hvis din levering beskyttelse tiden er ved at løbe ud, men du stadig ikke modtager ordren, så kontakt os og vi vil hjælpe dig til at forlænge den.

Feedback Kundens tilfredshed er vores ultimative mål.Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, venligst forlade os positiv feedback og 5 stjerner anmeldelse!Hvis du er utilfreds med vores service eller andre problemer, skal du ikke tøve med at kontakte os inden de forlader feedback, vi vil gøre vores bedste for at løse problemet Så hurtigt som muligt, Tak for din støtte!

FAQ Q: Er der et tracking Nummer til min konto?A: Ja, vi sender alle ordre med deres Tracking-Nummer, og du kan finde forsendelsens status(over 5$ ordrer) på den pågældende hjemmeside.

Q: Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud?A: Hvis din levering beskyttelse tiden er ved at løbe ud, men du stadig ikke modtaget din bestilling, bedes du venligst kontakte os og vi vil hjælpe dig til at forlænge den.

Q: Alle billederne er ægte fotos?A: billeder af alle produkter vi sælger, er 100% ægte skyde!

Q: Hvordan med kvaliteten af produktet?A: Du behøver ikke bekymre dig om kvaliteten.Vores virksomhed er den vigtigste maufacture i Kina, vores produkter eksporteres til mere end hundrede lande verden over.Vores personale vil Kontrolleret alle produkter grundigt før levering for at sikre, at hver enkelt kunde kan få høj kvalitet item(s).

Tags: barn kjole havfrue, jul kjole spædbarn, toddler pige kjole skab, buksetrold pige kjole knoted, kjole topper, kage kjole, pige pink, cake smash tutu, fødselsdag dress girl, kage kjole pige.

• Ærme Længde(cm): Kort
  • Ærme Stil: Almindelig
  • Med indbygget Bh: No
  • Krave: O-Hals