Mænd Sort Bølget Pandebånd Metal Usynlige Hår Bøjle Sport Hovedbøjle Hår Band Hår Tilbehør Hovedklæde
kr39.24 kr35.35

Mænd Sort Bølget Pandebånd Metal Usynlige Hår Bøjle Sport Hovedbøjle Hår Band Hår Tilbehør Hovedklæde

3 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
  • Status:På lager
  • Produktkode:s2356

49309 Hår Klip

Om Forsendelse

1. Dropshipping, Engros, Tilpasning tilbydes, og vi har nok erfaring og erhverv om disse service.

2. Ingen gyldig tracking nummer når ordren er på mindre end $5, langsom og usporede; for ordrer over $5, skib med gyldigt tracking nummer, ePacket er gratis for OS.

3. Russiske købere skal bruge det fulde navn, ret udgør koden.Ellers levering vil mislykkes.

4. Hvis der er noget galt med at bestille, skal du være velkommen til at kontakte mig før du åbner tvist eller forlade negativ feedback, jeg\'m villige til at hjælpe dig, på forhånd tak.

Bemærk:

1.På grund af lys-og tv forskel,at elementet\'s farven kan være lidt forskellige fra de billeder.

2.Lad 0,5 cm forskelle på grund af manuel måling

betalingsmetode

Vi kan kun acceptere en Spærret konto,Kreditkort,Western Union.

Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Om Os

Efter 4 års succes med at sælge på eBay, besluttede vi at begynde vores nirvana.Vi er i øjeblikket speciale i Kvinder?s og Barn?s Fashion.Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde.Vores lager er beliggende i Yiwu, den største lille råvarer på markedet i Kina.Vi tilbyder vores kunder fantastiske besparelser i forhold til priser, der tilbydes af traditionelle detailhandlere for lignende eller identiske produkter.Vi leverer indfødt-talende kundeservice på engelsk, fransk og Kinesisk.

Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Bud Med Tillid!

Service & Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags: bred usynlige hår, picot bånd, følte hårbånd, foe hovedbøjle, chiffon hovedbeklædning, indisk usynlige hår, høj usynlige hår, lyse usynlige hår, hemmelige usynlige hår, enkel usynlige hår.

  • Element Type: Hovedbeklædning
  • Navn På Afdeling: Voksen
  • Køn: MÆND
  • Materiale: Andre
  • Mønster Type: Solid
  • Model-Nummer: KKF5HU19182
  • Stil: Mode
  • Type: Hairbands
Yderligere oplysninger