Maradona Franco RIP Sørger Argentinske fodboldspiller, Den Gyldne Barn Vinder Maske Til Voksne Diego Armando Kunst Guds Hånd Maseczka

Beskrivelse:

Mønster Type : Print

Køn : Unisex

Materiale : Polyester Stof ( Blød, Åndbar, Vaskbar og Genbrugelig)

Størrelse : Længde: 7.9 i/20cm Bredde: 5.9 I/15cm

De Dimensioner, Der Er Measuredmanually, Kan Der Være Nogle Afvigelser.Tak for Din Forståelse.

Øre-Sløjfer : Justerbar Elastik

Filter : Uden Filter ( Men med Indvendig Lomme Kan rumme Filter)

Hvis du har brug for filtre, kan du kontakte os.

Gældende scenarier : Egnet til Sport, Rengøring, Arbejdspladsen, Forebyggelse af Pollen Allergi, Blokering af bilos, Tåget Vejr og Daglig Brug osv.

TIPS:

Brug af face mask er forbudt i følgende situationer: ingen luftcirkulation, dårlig vejrtrækning eller sove.

Tags: maradona t-shirt, kpop vinder maske, kvinder walker maske, maske fodbold, diego maradona, dobbel fisk, maradona shirt, maske n94, kwd maske, strømpebånd bælte til kroppen.

• Materiale: Polyester
  • Mønster Type: Udskriv