Sweetown Y2K Æstetiske Red Barnet Tee Diamant Hjerte Søde Kawaii Grafiske Tees Korte Ærmer 2000'erne Kvinde t-shirts Sommeren 2021 Harajuku

BETALING:

Før du placerer din ordre,bedes du venligst bekræfte detaljer med os, hvis du har forespørgsel på varer.

FORSENDELSE:

1. Forberedelse Tid:vi har brug for 3-5 arbejdsdage for at forberede din ordre i henhold til vores numberous ordrer hver dag.

2. Vær venlig at dobbelt tjekke din adresse, når du skriver i Smartboardskolen.dk,hvis du vil ændre, inden vi sender dem ud,skal du bemærke os den nye adresse.

3. Om Told:

I betragtning af vores kunders fordel,at vi er tvunget til at sende din bestilling med almindelig post.

Vær dog opmærksom på,told er ude af vores kontrol, kan vi ikke garantere, ikke skat gebyr, og der vil ikke være nogen skat gebyr.

Vi oprigtigt undskylde for de gener, dette måtte forvolde dig.

Tags: top y2k, grafik tees, harajuku stil, cyclamen, graphic tee kvinder, y2k, hjerte vedhæng, indie nederdele æstetiske, søde ting, top women.

• Mærke: Sweetown
  • Stil: Mode,Sexet,Elegant,Streetwear