Barnet Drenge Halloween Middelalderlige Konge Ridder Romerske Soldat Kostume Sæt Tøj Sjove Party Outfit Fødselsdag Gave Til Baby Kid Drenge

Tøj Størrelse:

M ,Højde 110-120 cm,4-5T.

L ,Højde 120-130cm,Alder 6-7T.

XL ,Højde 130-140 cm,Alder 8-9T.

Funktion:

-100% spandex-stof.

-Fuld pakke omfatter top+bukser+kjole+hue,IKKE omfatter sko og sukkerrør.

-Karakter kilde fra gamle konge og prins.Foto Viser:

Forsendelse

Forskellige shipmemt optiones til rådighed i henhold til dine krav om pris og leveringstid.DHL,UPS,Fed-Ex tage 3-7 hverdage normalt for de fleste lande,ekstra hurtig opstod.Ali Hurtig Standard forsendelse & E-pakke forsendelse tage 15-30 arbejdsdage og gratis forsendelse til USA,Canada, Rusland,Vest-Europa.EMS tage 5-20 dage og levering til 98 lande fra Kina.Kina Post oridinary & regiestered Luftpost tage 15-45 dage med gratis forsendelse ,nogle fjerntliggende områder skal betale sur-afgifter.

P. S: Brasilien skikke kræver skatte-ID (CPF eller CNPJ),pls bemærkning for sammen med delivery info.

Retur & Restitution Politik Bemærkning:

1.Check parcel i tilfælde af en beskadiget pakke og sikre, at elementet inde ikke-beskadiget under forsendelsen , eller det kan betragtes elementet holdes oprindelige tilstand, efter underskrift,så kun andre krav, herunder kvaliteten fejl og forkerte vare, forsendelse accepteret.

2.Kontakt os, og send fotos som bevis umiddelbart inden 5 dage, hvis der er nogen kvalitet problem opstod, efter underskrift,vil vi foretage en vurdering og slove det for dig som flow diagram viste ovenfor,i tilfælde af kvalitet problem bekræftet eller forkert størrelse, du har modtaget ((ikke samme med din ordre) .Ud over fristen,receipent forpligtet til at sende originale beklædning og tilbehør (ikke-vasket og kunstig beskadiget) tilbage med gratis levering bekostning.

3.Retur & restitution politik ikke relevant, at der som følge af force majeure tilfælde og forsinkelse i den lokale told-specielt i travle shoping sæson eller toldpolitikken ændret.

4.Fordringen, der ikke accepteres i nedenstående situation , forsinkelse for forkerte receipent adresse,post / postnummer,mobil-telefon, og der er ingen log for parcel i et par uger.vi bestræber os for at minde dig ved at sende en mail eller en besked, før du fik det.

FAQ :

1.Er der farve aberration sammenlignet med fotografier, der viser, i butikken?

Ja,sådan tilfælde måske eksisteret lidt, som følge af at overvåge og lighitng miljøet, når vi tager kameraet.

2.Jeg er en forhandler eller distributør,kan det være muligt for drop forsendelse?

Ja,bare være sikker på at give instruktion og forlade korrekt levering detaljer for modtageren.

3.Tracking info tilgængelige efter levering parcel?

E-Pakke / EMS / China Post, der er Registreret Mail / Ali Hurtig Standard Forsendelse & Premium forsendelse / Singapore Indlæg 4PX og mest specielle rute,DHL/UPS/FED-Ex også tilgængelig for tracking info,men Kina Post oridinary mail og andre Post-metoden ikke er tilgængelige for sporing, når parcel ud af Kina.

Tags: mike baby kostume, middelalde, royal middelalderlige dronning kostume, retten middelalder kostume, templar, middelalderlige konge kjortel, middelalderlige baby tøj, middelalderlige toy, baby-kostume middelalderlige, middelalderlige børne kostume.

• Tegn: Andre
  • Model-Nummer: CYW-CQ-0040