Yver Dækker Amning Sygepleje Dække Privatliv Baby Fodring Forklæde Bomuld Spædbarn Åndbar Klud Baby Monitor Halsudskæring Dække

Dette Sygepleje Dækker have en åben halsudskæring, der holder dækslet væk fra mor og baby, der giver dem mulighed for at opretholde øjenkontakt, så de kan fortsætte med at bond, mens du ammer, på farten.Åben halsudskæring giver luftstrøm og giver mor at se, at barnet er ordentligt låst, som er nøglen til amning succes.

Sikker og justerbar, der giver dig fred og tillid, mens du ammer, uanset hvor du er.

De forskellige mellem Musselin og Bomuld : Musselin Sygepleje Dækker er den letteste og mest åndbare amning dækker rådighed.Fremstillet af åben-væver bomuld Musselin, de er perfekte til en varm sommerdag eller til mødre og babyer, der får varm nemt.

Hvis du ammer dette er et must have et punkt på din liste.Det har en fantastisk peek a boo visning, hvor du ikke behøver at holde på coveret for at se din baby er det, der holder sig.

Folder op meget små til at passe i en lille pose, har en pose til at holde sygepleje dække.

TYPE1 STØRRELSE: 100CM bredde*70CM hei kampen

TYPE B med orginal pakke

TYPE 3

Tags: forklæde bomuld, downhil, stof støv cover, sag-monitor, dække skærm, mac babyalarm, pp-shirt, baby monitor skærme, casual læder mænd sko, dust cover passer til.

• Type: Sygepleje Omfatter
  • Mønster Type: Blomster