Super Søde Hjerte Hår Mini Skulder Tasker Furry Plys Messenger Tasker Lille Pung Cross Body Taske til Kvinder, Piger Funktion: Materiale: Plys+Bomuld Foring, miljøvenlige, Holdbare, lette, bærbare, blød og behagelig at røre Holde ejendele med fastgørelse bånd lukning perfekt til at holde mobiltelefon, kort, kontant, slik og nogle andre småting Smarte indhylle stil, blød plys og super søde kat design gør denne taske være en mode tilbehør til piger En stor fødselsdag/Jul/nytår/Festival gave til din datter, barnebarn og niece Item Type : Skulder Tasker Design:Hjerte Køn:Kvinder Materiale: Plys+Bomuld Foring, Farve:Sort,Grå,blå,Pink,Rød,Lys Grå, Mørk blå,Pink, 1, 2 Pink,Lys Lilla,Whte,Lys Brun,Brun Størrelse: Mere detaljeret,kan du se foto.Slid Anledning : bryllup / Forslag / Jubilæum / Engagement / Gift Antal:1 stk.Bemærk: Størrelse ved manuel måling, kan der være et 0 til 2 cm fejl, hører til den normale fænomen.Og på grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!Pakken indeholder: 1 x Pc Taske.

Tags: akryl pung stå, håndtaske snake, mini crossby taske, taske kvinder, taske hjertet, furry pung, Kobling, skulder taske, mænd canvad crossbody taske, femal clutch taske.

• Vigtigste Materiale: Bomuldsstof
  • Stil: Mode