Himlen Lys Projektor Projektor Stjerneklar Stjernede Børn Night Lights, LED Galaxy Lampe Tågen Nightlight Gave Til Børn Soveværelset Tabel

Funktioner:

[Special Design]- lampeskærmen er lavet af PVC, som har en god fleksibilitet og gennemsigtighed.Den tre-dimensionale udformning af polyeder er forskellig fra andre produkter.

[Fantastisk Smart Night Light]-Du kan sætte stjernehimmel lys på loftet af rummet.Det har i høj opløsning stjernede projektion og 12 romantisk konstellationer, og har en bred vifte af belysning effekter.

[Magiske stjernehimmel bringer børn en fantastisk barndom]-Denne form for projektion lampe er meget populære blandt børn.Kan udvikle børns fantasi, give dem en smuk barndom, væver farverige drømme.

[Anvendelsesområde]-Det er ikke kun egnet til et rum på omkring 12 kvadratmeter, men også til en højde på op til 2,8 meter.Jo tættere projektion afstand, desto klarere definition, jo længere afstand, jo større afstand.

[Smuk gave]-lampeskærm af produktet skal monteres separat, og forsamlingen proces og følelse af præstation er meget interessante.Denne stjerneklare himmel-lys kan bruges som en særlig gave til venner eller børn.Ideel for dit barn at falde i søvn om natten.

Specifikation:

Materiale: ABS+PP

Størrelse: 138*138*82mm

Strømforsyning-tilstand: USB/ lithium batteri(ikke inkluderet)

Pakke Inkluderet:

1 x Lys

Bemærkninger:

1. Manuel måling, tillad 1 ~ 3 mm fejl, tak.

2. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

Pakkeliste

1 x Lys

Tags: projektor stjerne, lyse himmel projektor, tågen projektor, indretning stjerne, Skær Stokken, lampe stjerne, spil sky, dt00841, led-projektor, store stjernehimmel projektor.

• Elproduktion: Skift
  • Watt: 0-5W
  • Certificering: CCC
  • Mærke: Sunydeal