2020New Autentisk C-Resten Nakke Massage i Nakke og Skulder Korrektion smertelindring Pude Frigøre Spændinger, Behagelig Massage Pude
kr66.81 kr58.77

2020New Autentisk C-Resten Nakke Massage i Nakke og Skulder Korrektion smertelindring Pude Frigøre Spændinger, Behagelig Massage Pude

2 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
  • Status:På lager
  • Produktkode:s558

Produkt Funktion

Hej!Velkommen til vores butik!Fashion design,100% Helt Ny,høj kvalitet!

Kvalitet er den første med den bedste service.kunder alle er vores venner.specifikation:

(1) Filler sammensætning og indhold: 100% naturlig latex

(2) Pude højde: 1-5CM

(3) Pude form: bone type

(4) Fyldstof: Latex

(5) Pude kerne stof: polyester fiber

(6) Størrelse: 21*24*13cm

Du vil modtage:

1 x massage pude

1 x max

Beskrivelse:

C-Resten er kun overkommelige, mobile, letvægts, ikke-elektriske hals massager på markedet, der er nem at bruge og udviklet af læger og kiropraktorer til at hjælpe med at lindre muskel spændinger forårsaget af skuldre og øvre ryg.For at forbedre kvaliteten af dit liv.

Brug 10-20 minutter om dagen, netop sigte på massage point, slappe af på din ryg, er afhængige af alvoren af hovedet til at spille den rolle, naturlige trækkraft strække og vride nakken til at nyde effekten af muskel afslapning og massage.C-Resten stimulerer vigtige områder af halsen og øger blodtilførslen til hjernen og musklerne.Hjælper med at aflaste skulderen og træthed i øjnene.

C-Resten Holdbar: Holdbart skum, der er designet til at modstå tunge vægt og lang levetid uden at miste sin form som en stillings-enhed.Uanset om det er pakket i en pose eller anvendes ofte, omdrejningspunktet vil udvide sig tilbage til sin oprindelige form, og være klar til brug.

C-Resten understøtter en række forskellige måder: det kan bruges hvor som helst på kontoret, på en stol, på en seng, en sofa eller på gulvet - når du har brug for til at lindre smerter.

Kvalitetssikring: Vi leverer venlige kunde-service.Hvis du ikke er tilfreds med købet, bedes du kontakte os i god tid.

C-Resten er ikke en pude, det er en ikke-elektriske hals massageapparat.

Det er transportabel, let og nem at bruge.

C-Resten bruger pres punkter til at lindre spændinger forårsaget af knob og stramme muskler i nakke, skuldre og øvre ryg.

Det tager kun 10 minutter for C-Resten til at stimulere vigtige områder i nakke, øge blodgennemstrømningen til hjernen og musklerne, og hjælper dig med at lindre nakke og skulder smerter og ubehag forårsaget af lang sigt sidder, dårlig sovestilling og ser din telefon, Der er 2-3% forskel i henhold til manuel måling.

check venligst måling diagram omhyggeligt, før du køber varen.

1 inch = 2.54 cm

Bemærk venligst, at lille farve forskel bør være acceptabel på grund af lys og tv.

Tags: gulv sæde, menneskelige pude, hæmorider pude, anime krop pude sexet, anti age pude, lænestol protector, butt pude, hals spænding, dakimakura hot, æstetisk pude.

  • Mærke: pudcoco
  • Anvendelse: Hals
Yderligere oplysninger