78 CM Søde KEIUMI Guld Bølge Hår Stå Baby Dukker Høj Kvalitet Engros Kæmpe Baby Buksetrold Legetøj Til Store Barn Fødselsdag Gave
kr1 210.77 kr641.71

Til vores kunde: Vi er fabrikken direkte med sælgeren gøre med whosale pris og drop-ship.Alle dukker, der kan vælges, er på lager.Venter på dine ordrer.Eventuelle problemer, du møder , kontakt os først, i stedet for at åbne en tvist eller give en dårlig feedback, noget vil blive løst,men vi vil bidrage til, at du af hjertet Tak.

1)Mærke: KEIUMI

2)Materiale: Høj kvalitet fuld vinyl,100% sikker og komfortabel.

3)Baby størrelse:30 inches omkring 78 cm.

4)Øjne:Akryl øjne, lys og klar, ser så realistisk.

5)Hår:paryk.

6)Struktur:Hoved og lemmer er alle lavet af silikone vinyl.Kan lægge det i vand.Og importerede, bløde vinyl produktion af råmaterialer, ikke-giftig, dukke lemmer kan være aktiv,kan det sidde, standor løgn,kan ikke tale eller foder.

7)Pakke indhold:Dukke, tøj,sko ,fødselsattest.

8)Anvendelse:børn, fødselsdag, gave, børn, play legetøj, Julegave til dine børn eller dine elskere og også indsamling af indsamling elskere.

Du kan hjælpe hende til at ændre hendes tøj ,hun er passer til 70cm-90cm barn tøj , og lille barn sko , ingen grund til at der er tilpasset hende .

1. Dukke størrelser: Vores dukke er 30 tommer ca 78 cm ,på grund af manuel mesurement , der vil være en fejl på 1-2 cm

2. Dukke levering: Alle dukkerne vil blive sendt ud i 2-5 arbejdsdage, efter at betalingen ned.Vores Pris inkluderer ikke skatter eller andre skjulte gebyrer, og vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.håber du kan forstå det.

3. Dukke tilbehør: dukken som sendes uden ble på grund af vægt, kontrol.Hvis du har brug for, så kontakt os først, før du køber det.Den lille plys legetøj normalt sende som billedet, hvis der ikke i billede betyder ikke omfatter det i din pakke.Tak for din forståelse.

4. Retur service: Vi garanterer, at alle elementer er i 100% god stand og af høj kvalitet.Hvis du er utilfreds med en vare nogen grund, pls returnere det inden for 7 dage efter modtagelsen, vil blive erstattet eller en tilbagebetaling.Hvis de produkter, der har nogen kvalitet problem, vil vi tilbyde refusion til dig.

KEIUMI, der er etableret i 2014, og vi har vores egen fabrik, et lager, professionel service team, har vi også åbnet oversøiske lagre i Brasilien og Rusland.Siden etableringen af virksomheden, er det blevet hilst velkommen af kunder med høj kvalitet, hurtig forsendelse, og god after-sales service.

KEIUMI er forpligtet til at skabe high-end mærker, således, at hvert barn i hver familie kan realisere dukke drøm.

KEIUMI--FOR DIG OG MIG .

Tags: prinsesse ark sæt, monster high dukke, dukker, babushka pink, prinsesse overraskelse, plys, ios doll eye, pynt russisk dukke, genfødt, hoomai genfødt, dukker hr..

• Materiale: Vinyl
  • Sikkerhedscertificering: EN71 (Sikkerhed Blød) EU-standarder, CE/ ROHS/ASTM og CP65 certifikat