Chrome ABS Licens Ramme For Toyota FORTUNER AN160 HILUX SW4 2016 2017 2018 2019 bil styling, auto dele, tilbehør YCSUNZ

Varenavn: krom Ramme Licens

Bilmodel: Toyota FORTUNER SUV AN160 HILUX SW4 2015 2016 2017 2018 2019 (tjek omhyggeligt med bil model billede ) Sted oprindelsesland: CHINA Betingelse: 100% helt nye Materiale: ABS Plast Funktion: dekoration

nem installation

høj kvalitet

beskyttende ramme Antal:1 stk /sæt Mærke: YCSUNZ VENLIGST: for det Første skal du tjekke med den bil model billede, vi har lagt .Hvis du ikke er sikker, skal du kontakte os.Nogle modellen i nogle lande kan ikke være den samme som beskrevet.så tjek venligst med det billede, vi har lagt.

For det andet , hvis det har nogen importtold er købere ansvar .

For det tredje , Hvis produktet har denne situation ( ikke egnet / knækkede / tilbage / kan ikke spor osv.) bedes du kontakte os først.vi vil sende / tilbagebetaling.

God nyhed: Benyt vores webshop , bestille produkter, vi vil have nogle gratis gaver til tilfældige .

næste gang vi har nogen rabatter, vil systemet automatisk påmindelse købere.

Relaterede Produkter For Toyota Fortuner 2016-2017

Følg store → Få fans eksklusiv Rabat

trin: Klik på knappen nedenfor for at komme ind i butikken → følge den store → få eksklusive pris

1. Q: Efter betaling, hvor lang tid produktet bliver afsendt?

A: Hvis produktet ikke er på lager , vil Den blive afsendt inden for 2 dage .Hvis produktet ikke er på lager , vil blive sendt inden for 7 dage .

2. Q: hvordan til at bekræfte tilbehør passer til din bil?

A: for det Første, sørg for, at den model, år, og bekræft bil billede .Hver af vores produkter vil være vedhæfte bil billeder, bør du kontrollere, om din bil i dagtimerne, og jeg tilbyder billedet er det samme .Hvis de er konsekvente, og det er bestemt relevant.Hvis du ikke er sikker, skal du sende din bil billede til mig.

3. Q: vil falme eller ikke?

A: Vil ikke falme , de er lavet af materialer af høj kvalitet.Godt håndværk, kan du bruge more2-3 år .

5. Q: Hvor mange dage efter levering, kan modtagelsen?

A: Asien, Oceanien, Europa og Nordamerika 5-30 dage kan få det produkt, Sydamerika og Afrika 25-60 dage kan få produktet.

6. Q: Alle produkter, der er rigtige billeder?

A: Ja, alle af virkelige billeder.Det rigtige produkt, vil det mere rart end det billede.

7. Q: Kan du give den nummer?

A: Ja, vi kan give den tracking nummer, tracking link og et posthus i antallet af kunder.

7. Q: Kan du give den nummer?

Tags: logo fortuner, hilux vigo, fortun, bil tilbehør toyota hilux, din toyota hilux vigo, hilux vigo kuffert tilbehør, toyoa hilux tilbehør, halogen toyota hilux 2018, kit hilux 2021, ansigtsløftning hilux rocco.

• Element Vægt: 1kg
  • Mærke: YCSUNZ AUTO
  • farve: Chrome
  • oprindelsessted: Fremstillet i Kina