A+ Kvalitet Til Mercedes-Benz CR1 IMMO Emulator Til Mercedes Benz MB Startspærre Efterligne Værktøj
kr97.29

Hot sælger CR1 IMMO-Emulator For Mercedes Benz Gratis Fragt

CR1 IMMO-Emulator For Mercedes Benz

Vito 2, 2 Cdi 5 stik

A-Klasse 1, 7 Cdi 5 stik

EDC/MSA15.1 2,5 Td 2,9 3,0 TD Yd 1 plug med mekanisk og elektronisk tænding skifte

ECM Bosch med HC11E9 i køretøjer med motorer af 320-6 cylindre, 430-8 cylindre ML 320

Lucas 4 stik E-klasse, 2,0 diesel med mekanisk startlåsen

A-klasse ECM VDO MSM 1,4-1,6-1,9 benzin

Emulator immo til Mercedes erstatter beskadiget, startspærre, eller bilen-tasten for gruppen af Mercedes biler.Det fungere, efter at der foretaget ændringer i hukommelse indhold af motorstyreenhed ECM.I tilfælde af at miste bilen nøgler eller en bil indbrud, er det muligt at køre ud fra vejen til bilen sevice.På grund af en lav pris, kan du efterlade den i bilen i stedet for at købe en ny immo eller gør bilen nøgler kopieret.

Der er mulighed for at bruge det som ekstra sikkerhed!Rød LED indikerer, om transmission: blinker og slukker, efter at et ordentligt arbejde.

Pakke, Herunder:

1pc x for Mercedes Benz CR1 IMMO-Emulator

Tags: vand arbejder, torche 16 led, sable mærkat, ricardo sokker, t10s intercom, gummi vt 600, sm45c leje, vernee x-bag, katya tatoveringer.

• Mærke: VSTM
  • Magt: 0