Cykel Kopholder Mountainbike Flaske Bur Riding Udstyr Med Værktøj
kr54.70 kr39.37

Cykel Kopholder Mountainbike Flaske Bur Riding Udstyr Med Værktøj

3 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
  • Status:På lager
  • Produktkode:s670

Bullet Punkter:

1、Varme-resistente og Holdbar: Lavet af høj kvalitet engineering plast, kopholder er varme-resistente og formbare, det er ikke let at deformere og holdbar.

2、arbejdsbesparende Kop Indehaver: Med indbygget aftagelig dæk enhed, kopholder er nem at bruge og arbejdsbesparende.Så længe det er trykket fra det lag af flasken bur, dæk enhed vil poppe ud.Den rektangulære form af dækket skeen kan bruges som en fil, når du udfylder det indre rør.

3、Kedel Beskyttelse: på bunden af flasken cage har en flaskeholder-klip, som let griber vandflaske munden.Siderne og bunden af flasken bur kan forhindre kedel fra at blive ridset, og kedlen er beskyttet, når cyklen er rystet.

4、Enkle Form: toppen af flasken bur, vil have en vippe position, som virker mod kedlen og forhindrer kedel fra dukker op under ridning.

5、Høj sejhed plast justerbar, velegnet til de fleste forskellige størrelser af elkedler, med rum til opbevaring til små genstande

Varme-resistente og Holdbar: Lavet af høj kvalitet engineering plast, kopholder er varme-resistente og formbare, det er ikke let at deformere og holdbar.

Arbejdsbesparende Kop Indehaver: Med indbygget aftagelig dæk enhed, kopholder er nem at bruge og arbejdsbesparende.Så længe det er trykket fra det lag af flasken bur, dæk enhed vil poppe ud.Den rektangulære form af dækket skeen kan bruges som en fil, når du udfylder det indre rør.

Elkedel Beskyttelse: på bunden af flasken cage har en flaskeholder-klip, som let griber vandflaske munden.Siderne og bunden af flasken bur kan forhindre kedel fra at blive ridset, og kedlen er beskyttet, når cyklen er rystet.

Enkel Form: toppen af flasken bur, vil have en vippe position, som virker mod kedlen og forhindrer kedel fra dukker op under ridning.

Høj sejhed plast justerbar, velegnet til de fleste forskellige størrelser af elkedler, med rum til opbevaring til små genstande

Specifikation:

Materiale: teknisk plast

Størrelse(om): 14*78*89mm/5.51*3.07*3.5 i, størrelse med tool box: 17*78*89mm/6.69*3.07*3.5 i, fast, elkedel diameter: 73mm/2.87 i

Funktioner: Med dækjern og værktøjskasse, det er praktisk at gemme nogle små emner.

Packing Liste:

1 * Flaske Bur

2 * Dæk Stick

1 * Tool Box

Tags: botle indehaveren cykel vintage, coffee cup, sapim talte, kolbe, indehaver, flaskeholder værktøj, tesla charg, cykel flaske bur, cykel og kopholder, flas indehaver, cykel flaske bur.

  • Fast Kedel Diameter: 73mm/2.87 i
  • Model-Nummer: cykel flaske
  • Størrelse med tool box: 17x78x89mm/6.69x3.07x3.5in
  • farve: black
  • Materiale: Teknisk Plast
  • Vægt (g): 4U (80-84g)
  • Størrelse(cirka): 14x78x89mm/5.51x3.07x3.5in
  • Navn: Cykel Kopholder
Yderligere oplysninger