Supermarked Toy Konsol Toy Foregive Spille Toy Workbench Ferie, Fødselsdag, Gave Piger Toy Gave Supermarked Legesæt
kr227.25

F har:

Hjælp dit barn med at lære, mens du spiller: Find en sjov, spændende og underholdende legetøj til dit barn eller preschooler.Nu kan du lære dem alt om penge, hvordan man beregner det gennem den søde kasserer spil.Dyrke deres kommunikative færdigheder!

Udvikle sociale færdigheder: Forbedre dit barns øje-hånd koordination, stimulere dit barns personlige potentiale, og at udvikle dit barns sociale kompetencer.Opmuntre dit barn til at inspirere deres fantasi

Sæt den mindste købmand: du behøver ikke at købe noget for at hjælpe din preschooler åbne en butik i din stue!

Den bedste gave: Dette legetøj er en smuk gave til børnenes fødselsdag, Jul, Pinse osv.

Holdbar: Dette produkt er fremstillet af miljøvenlig plast og materialer af høj kvalitet.Det er holdbare, sikre og pålidelige.

Produkt parametre:

Pakning størrelse: 58x48.5x14.5cm/22.8x19x5.7i

Produkt vægt: 4000 gram Produkt, der er Inkluderet : 1 x forsamling automat 1 x indkøbskurv 1 x kasseapparatet 1 x scanner 1 x simulation papir valuta 1 x simulation mønt 29 x simulering af frugt og grøntsager

Bemærk:

Børn over tre anbefales at spille.Hvis dit barn er under tre år gamle, kan du spille med en voksen.

Den scanner kræver en 2xAA batteri (ikke inkluderet i prisen, kræver kunden at forberede det)

Tags: luksus mercedes benz, pige toy værktøjer, trække spejl, små piger legetøj, kaptajn pige legetøj, minni pige legetøj, 1mp kamera, potter pige legetøj, minipresso wacaco, kamera candid.

• Materiale: Plast
  • Model-Nummer: børn køkken spille sæt
  • Type: Køkken Legetøj Sæt
  • Plast Type: ABS