Lang Pude Indvendig Hvid Krop Pude Pad Animationsfilm Rektangel Sove Lur Pude Hjem Soveværelse Hvidt Sengetøj Tilbehør 150 x 50CM

Detaljerne:

●100% nye brand & høj kvalitet

●En vidunderlig Gave til din familie, nyde sjov med vores produkt.

type: indvendige pude(krop)

Filler: 100% PP Bomuld

Størrelse: 150*50cm

Farve: Hvid

(1cm=0.39 Tommer)

Pakke Inkluderet:

1Pc x Pude indre

Bemærk:

1.Bemærk, at 1-3cm fejl på grund af manuel måling.Sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

2.Farver kan have forskellige som forskellen displayet, skal du forstå.

Hvad er krop pude?Kroppen Pude, også kaldet kramme pude, print med fremragende design, billeder af Animes og Spil er begge meget populære.Produkter fra denne side, er kun et pudebetræk, hvis du ønsker det, kan du søge" indre pude" i vores butik eller kontakte os.Om custom (Efterspørgsel: 2952x8858 150px) Vi accepterer brugerdefineret, skal du følge proceduren.Trin 1: kontakt mig venligst på først, derefter vil vi bede dig sende dit design (HD-billede) til min e-mail.Trin 2: kontroller, at det kan udskrive eller ikke Trin 3: betaling Step4: producere

Alle de produkter, der vil være strenge test, før skibet ud, skal Du sørge for din rigtige adresse,Din ordre adressen skal matche din shipping adresse russiske venner, venligst forlade os dit FULDE NAVN på grund af politik russiske Toldvæsen.Tak!Vores succes afhænger af din tilfredshed,Dit feedback er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du forlade os Positiv Feedback(5-stjernet).Noget, der gør dig ulykkelig,bedes du kontakte os,vil Vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.Tvist og dårlig anmeldelse er ikke bidrage til at løse problemet.

Tags: k animationsfilm pude, G710, dette pude, aske lynx krop pude, monster girl encyklopædi, sort body pude dække, huging animationsfilm pude, bunny pige senpai sag, lego anime pillow, jade dragon.

• Trådantal: ≥600s
  • Mønster Type: Solid