0-18 Måned Baby Bassinet Swing Bed Justerbar Bærbare Elektriske Vugge, Pengeskab Beroligende Multifunktion Automatisk Gyngende Vugge

Funktioner:

- Sikkerhed & Sikker: Alle vugger opfylder eller overstiger gældende sikkerhedsstandarder for produkter til børn.Sikker faste bælte forhindrer, at barnet fra klatring, bløde non-slip mat design for at øge vugge og jorden, friktion for at beskytte den stabilitet og sikkerhed, når ryste, Holde swing stabil..

Kvalitet Vugge: Baby swing flytte fra side til side for at rock baby at sove som mommy ' s kram.Det er også en naturlig ergonomisk bodyguard, som tillader barnet at flytte deres ben frit, og lær, hvordan til foråret ved at sparke.

- Bærbare Baby Swing Fremragende Detaljer: gyngestol Aftageligt Vaskbart betræk,stoffet er meget blødt at beskytte baby hud.Det kan tage form af stål, let til vask, hvis et uheld har byttet mælk, faste stoffer på det;Åndbar myggenet, ikke bekymre sig om myg forstyrrelse, lad barnet få en god nats søvn.Let at installere og fold uden brug af værktøj, spar plads til opbevaring.

- Multifunktions-Swing: Transportabel baby Automatisk swing: 3-speed sving frekvens justerbar, timing funktion(15min, 30min, 45min), fjernstyring og kontrol panel, aftagelig toy sæt, preset baby musik og naturlyde, USB, lad baby føler sig sikker og komfortabel.Pude i prisen hjælper og korrigerer faldende i hovedet, at sikre en smukt formet hoved.

Specifikation:

Materiale: Stål+ABS

Størrelse: 70*52*85cm/27.6*20.5*33.5 tommer(L*b*H)

Farve: Khaki

Gælder Alder: 0-18 Måned

Vægtgrænse: 18 kg/ £ 40

Pakke Indhold:

1 * Baby Vugge(Uden Batteri)

Bemærk:

1. Bemærk, at 1-3mm adskiller sig på grund af manuel måling!

2. På grund af lyseffekter, skærmens lysstyrke, kontrast osv., der kan være nogle små forskelle i farve tone af billeder, og det faktiske punkt.Tak for din forståelse!

/ Om service / On - Time Levering til dig Fuld refusion, hvis produktet ikke er modtaget i garanteret leveringstid Længere Beskyttelse 15 dag mere beskyttelse efter for færdiggørelse, Returnerer Ekstra Returnere enhver vare,er det kun dem, der er i perfekt stand Garanteret Kvalitet Garanteret Kvalitet eller Fuld tilbagebetaling

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.

Tags: kids baby swing bed, babi swing, kæmpe baby gynge stol, Hundehotel, barn vugge, babi bed, baby vugge swing, baby bassinet, ninebot en, swing baby barn.

• Mærke: bioby
  • Model-Nummer: F71561